Samsun’da 25 dönümlük tarım arazisi yangında zarar gördü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2024 - 17:09, Güncelleme: 14.07.2024 - 17:11 3593+ kez okundu.
 

Samsun’da 25 dönümlük tarım arazisi yangında zarar gördü

Samsun’da 25 dönümlük tarım arazisi yangında zarar gördü
Samsun’un Kavak ilçesinde çıkan yangın sonucu 25 dönüm tarım arazisi zarar gördü. Olay ilçeye bağlı Talışman Mahallesi Kaşdağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasadı yapılan tarım arazisinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, orman işletme müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Büyüyen yangın bir süre sonra ormanlık alana da sıçradı. Ekiplerin yaptıkları müdahale sonucu yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Öte yandan yangın nedeniyle yaklaşık 25 dönümlük alanda zarar meydana geldiği öğrenildi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.
Samsun’da 25 dönümlük tarım arazisi yangında zarar gördü

Samsun’un Kavak ilçesinde çıkan yangın sonucu 25 dönüm tarım arazisi zarar gördü.
Olay ilçeye bağlı Talışman Mahallesi Kaşdağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasadı yapılan tarım arazisinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, orman işletme müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Büyüyen yangın bir süre sonra ormanlık alana da sıçradı. Ekiplerin yaptıkları müdahale sonucu yangın söndürülerek kontrol altına alındı.
Öte yandan yangın nedeniyle yaklaşık 25 dönümlük alanda zarar meydana geldiği öğrenildi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.