Savunma Sanayi Müsteşarı GİRSAN'da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2015 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1877+ kez okundu.
 

Savunma Sanayi Müsteşarı GİRSAN'da

Karadeniz Bölgesindeki silah fabrikalarında,...
...bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, Giresun'a gelerek Giresun Valisi Hasan Karahan’la birlikte GİRSAN Makine ve Hafif Silah Sanayi A.Ş.'de de incelemelerde bulundu.  Fabrikayı gezen Müsteşar Demir, GİRSAN Makine ve Hafif Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cürgül’den bilgi aldı. 56 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Başkan Cürgül, fabrikada 167 işçinin istihdam edildiğini söyledi. Cürgül, Bulancak ilçesinde ki 2. Organize Sanayi Bölgesine de silah fabrikası kurulması için arsa tahsisinin yapıldığını Ocak ayı itibariyle de fabrika inşaatına başlanılacağını sözlerine ekledi. Cürgül’e başarılar dileyen Müsteşar Demir, işçilerle de bir süre sohbet etti. Silahları inceleyen Demir, poligonda atış yaptı. İncelemelerde İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’de hazır bulundu.  
Karadeniz Bölgesindeki silah fabrikalarında,...

...bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen Savunma Sanayi Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir, Giresun'a gelerek Giresun Valisi Hasan Karahan’la birlikte GİRSAN Makine ve Hafif Silah Sanayi A.Ş.'de de incelemelerde bulundu. 

Fabrikayı gezen Müsteşar Demir, GİRSAN Makine ve Hafif Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cürgül’den bilgi aldı.

56 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Başkan Cürgül, fabrikada 167 işçinin istihdam edildiğini söyledi. Cürgül, Bulancak ilçesinde ki 2. Organize Sanayi Bölgesine de silah fabrikası kurulması için arsa tahsisinin yapıldığını Ocak ayı itibariyle de fabrika inşaatına başlanılacağını sözlerine ekledi.

Cürgül’e başarılar dileyen Müsteşar Demir, işçilerle de bir süre sohbet etti. Silahları inceleyen Demir, poligonda atış yaptı. İncelemelerde İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.