Sultanlar haftayı mağlup kapattı

SPOR 17.11.2021 - 16:05, Güncelleme: 17.11.2021 - 16:05 2335+ kez okundu.
 

Sultanlar haftayı mağlup kapattı

Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün üç haftalık yenilmezlik serisi deplasmanda oynadığı Antalya Konya Altı Belediye maçında aldığı 28-33’lük mağlubiyet ile sona erdi.
Kadınlar Hentbol Süper Liginde 8. hafta maçında deplasmanda Antalya Konya Altı Belediye ile karşılaşan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün üç haftalık yenilmezlik serisi sona erdi. Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da oynanan maçta Görele’nin Sultanlarının sayılarını Perihan Topaloğlu Acar (10), Özge Yakar (4), Demet Sonkaya (4), Ecem Birben (4), Ayşenur Kara (3), Sevgi Kalyoncuoğlu, Arife Yaşın ve Serpil Abdioğlu attı. Alınan bu sonuçla Görele’nin Sultanları 8 puanda kaldı, Konyaaltı Belediyesi ise puanını 12'ye çıkardı. Gelecek hafta Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’evinde Antalya Anadolu'yu konuk edecek.
Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün üç haftalık yenilmezlik serisi deplasmanda oynadığı Antalya Konya Altı Belediye maçında aldığı 28-33’lük mağlubiyet ile sona erdi.

Kadınlar Hentbol Süper Liginde 8. hafta maçında deplasmanda Antalya Konya Altı Belediye ile karşılaşan temsilcimiz Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’nün üç haftalık yenilmezlik serisi sona erdi.

Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da oynanan maçta Görele’nin Sultanlarının sayılarını Perihan Topaloğlu Acar (10), Özge Yakar (4), Demet Sonkaya (4), Ecem Birben (4), Ayşenur Kara (3), Sevgi Kalyoncuoğlu, Arife Yaşın ve Serpil Abdioğlu attı. Alınan bu sonuçla Görele’nin Sultanları 8 puanda kaldı, Konyaaltı Belediyesi ise puanını 12'ye çıkardı. Gelecek hafta Görele’nin Sultanları Görele Belediyesi Spor Kulübü’evinde Antalya Anadolu'yu konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.