Taş fırında odun ateşiyle pişen pide ziyafeti

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 20.10.2024 - 08:55, Güncelleme: 20.10.2024 - 09:14 2601 kez okundu.
 

Taş fırında odun ateşiyle pişen pide ziyafeti

Karadeniz’in muhteşem doğası eşliğinde, taş fırında odun ateşiyle pişen nefis pidelerin tadını çıkarmak isteyenler için Giresun Espiye’de, Elmaslar Pide kapılarını açıyor.
'Lezzeti Taş Fırında Elmas Gibi İşliyoruz' Espiye’de Adabük Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde yer alan Elmaslar Pide, Karadeniz Sahil Yolu üzerinden Trabzon istikametine giderken mutlaka uğranması gereken bir mekan. Odun ateşiyle pişirilen pideler, taş fırının eşsiz lezzetini sofralarınıza taşıyor. "Lezzeti taş fırında elmas gibi işliyor, sofralarınıza sunuyoruz" sloganıyla, her bir pide adeta özenle işlenmiş bir sanat eseri gibi sizlere sunuluyor. Elmaslar Pide'de Neler Var?   Yörenin geleneksel tariflerinden ilham alınarak hazırlanan geniş pide menüsü, hem klasik sevenlere hem de yenilikçi tatlar arayanlara hitap ediyor. Sade, kıymalı, peynirli, karışık gibi klasik pidelerin yanı sıra, taş fırında pişen farklı lezzetler de menüde yer alıyor. Karadeniz’in taptaze malzemeleriyle hazırlanan pideler, eşsiz lezzetiyle sofralarınıza geliyor.   Nerede Bulunur?   Elmaslar Pide, Elmaslar Pide No: 90/12, Adabük Mahallesi Fatih Bulvarı, Espiye/Giresun adresinde hizmet veriyor. Karadeniz Sahil Yolu üzerinden Trabzon istikametine doğru ilerlerken Adabük Mahallesi’nde yer alan bu lezzet durağına uğramadan geçmeyin.  
Karadeniz’in muhteşem doğası eşliğinde, taş fırında odun ateşiyle pişen nefis pidelerin tadını çıkarmak isteyenler için Giresun Espiye’de, Elmaslar Pide kapılarını açıyor.

'Lezzeti Taş Fırında Elmas Gibi İşliyoruz'

Espiye’de Adabük Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde yer alan Elmaslar Pide, Karadeniz Sahil Yolu üzerinden Trabzon istikametine giderken mutlaka uğranması gereken bir mekan. Odun ateşiyle pişirilen pideler, taş fırının eşsiz lezzetini sofralarınıza taşıyor. "Lezzeti taş fırında elmas gibi işliyor, sofralarınıza sunuyoruz" sloganıyla, her bir pide adeta özenle işlenmiş bir sanat eseri gibi sizlere sunuluyor.

Elmaslar Pide'de Neler Var?

 

Yörenin geleneksel tariflerinden ilham alınarak hazırlanan geniş pide menüsü, hem klasik sevenlere hem de yenilikçi tatlar arayanlara hitap ediyor. Sade, kıymalı, peynirli, karışık gibi klasik pidelerin yanı sıra, taş fırında pişen farklı lezzetler de menüde yer alıyor. Karadeniz’in taptaze malzemeleriyle hazırlanan pideler, eşsiz lezzetiyle sofralarınıza geliyor.

 

Nerede Bulunur?

 

Elmaslar Pide, Elmaslar Pide No: 90/12, Adabük Mahallesi Fatih Bulvarı, Espiye/Giresun adresinde hizmet veriyor. Karadeniz Sahil Yolu üzerinden Trabzon istikametine doğru ilerlerken Adabük Mahallesi’nde yer alan bu lezzet durağına uğramadan geçmeyin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.