Tekvando’da Türkiye 3.sü oldu

SPOR 20.06.2022 - 16:29, Güncelleme: 20.06.2022 - 16:29 5541+ kez okundu.
 

Tekvando’da Türkiye 3.sü oldu

Onur Kesik’in işlettiği Bulancak Refleks Spor Kulübü Sporcusu Giresun Spor Lisesi 9.sınıf öğrencisi Burak Kağan Öztürk, Nadir Özsoy Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında bronz madalya kazandı.
Sivas ilinde yapılan Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Nadir Özsoy Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası, 2500 sporcunun rekor katılımı ile sonra erdi. Sivas’taki Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya Bulancak Refleksspor’dan sporcu da katıldı. Kulübün altyapıdan yetişen tekvandocusu Burak Kağan Öztürk Türkiye 3.’sü olmayı başardı. İstikrarlı yükselişini sürdürerek Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda da üst düzey performans sergiledi ve 65 kilogramda bu başarıyı elde etti. Zorlu geçen müsabakaların sonucunda dereceye giren sporculara madalyası protokol üyeleri tarafından verildi. Antrenör Onur Kesik, öğrencisinden gurur duyduğunu söyleyerek gelecekte ondan Türkiye şampiyonası beklediğini söyledi.   Haber: Erol Küçük  
Onur Kesik’in işlettiği Bulancak Refleks Spor Kulübü Sporcusu Giresun Spor Lisesi 9.sınıf öğrencisi Burak Kağan Öztürk, Nadir Özsoy Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında bronz madalya kazandı.

Sivas ilinde yapılan Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Nadir Özsoy Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası, 2500 sporcunun rekor katılımı ile sonra erdi. Sivas’taki Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya Bulancak Refleksspor’dan sporcu da katıldı.

Kulübün altyapıdan yetişen tekvandocusu Burak Kağan Öztürk Türkiye 3.’sü olmayı başardı. İstikrarlı yükselişini sürdürerek Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda da üst düzey performans sergiledi ve 65 kilogramda bu başarıyı elde etti. Zorlu geçen müsabakaların sonucunda dereceye giren sporculara madalyası protokol üyeleri tarafından verildi. Antrenör Onur Kesik, öğrencisinden gurur duyduğunu söyleyerek gelecekte ondan Türkiye şampiyonası beklediğini söyledi.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.