Tıbbi atık bertaraf tesisi açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2013 - 00:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2848+ kez okundu.
 

Tıbbi atık bertaraf tesisi açıldı

Giresun Organize Sanayi Bölgesi'ne kurulan ve Türkiye'nin en modern tesisi unvanına sahip olan,...
...Giresun Belediyesi Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışın ilk konuşmasını Giresun OSB Başkanvekili Serdar Demirkan yaptı. Demirkan, “Bugün çok özel olduğunu düşündüğümüz bir tesisin açılışını yapıyoruz. Bu tesis gerçekten emsallerine göre kıyaslandığında koruma kullanma dengesi içerisinde ayrı yeri olan bir tesis. Bu tesisin yapımında emeği geçen, başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. Zaman zaman organize sanayi bölgemizle ilgili olarak basında ve yerel yayınlarda yer alan olumsuz bilgilere rağmen, bugün bu tesisin burada açılmış olmasını beklide en büyük cevap olarak görüyorum. Ben böyle güzel bir tesisi açtığı için belediyemize ve girişimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum” dedi. Demirkan'dan sonra konuşan Başkan Kerim Aksu’da, “Bugün burada çevrecilik açısından bakıldığında güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz. Bu zamana kadar toplanan bu atıklar il dışına gönderilirdi. Dolayısıyla elde edilecek olan kazanç da il dışına gitmiş oluştu. Ama artık ilimiz için de bir istihdam alanı olacak. Daha çabuk, daha sağlıklı, daha çevre dostu ortamda tıbbi atığın bertaraf edilmesinde büyük katkı sağlayacak olan bu tesis dünyadaki en iyi teknolojiden bir tanesi konumunda. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  
Giresun Organize Sanayi Bölgesi'ne kurulan ve Türkiye'nin en modern tesisi unvanına sahip olan,...

...Giresun Belediyesi Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışın ilk konuşmasını Giresun OSB Başkanvekili Serdar Demirkan yaptı. Demirkan, “Bugün çok özel olduğunu düşündüğümüz bir tesisin açılışını yapıyoruz. Bu tesis gerçekten emsallerine göre kıyaslandığında koruma kullanma dengesi içerisinde ayrı yeri olan bir tesis. Bu tesisin yapımında emeği geçen, başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. Zaman zaman organize sanayi bölgemizle ilgili olarak basında ve yerel yayınlarda yer alan olumsuz bilgilere rağmen, bugün bu tesisin burada açılmış olmasını beklide en büyük cevap olarak görüyorum. Ben böyle güzel bir tesisi açtığı için belediyemize ve girişimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

Demirkan'dan sonra konuşan Başkan Kerim Aksu’da, “Bugün burada çevrecilik açısından bakıldığında güzel bir tesisin açılışını yapıyoruz. Bu zamana kadar toplanan bu atıklar il dışına gönderilirdi. Dolayısıyla elde edilecek olan kazanç da il dışına gitmiş oluştu. Ama artık ilimiz için de bir istihdam alanı olacak. Daha çabuk, daha sağlıklı, daha çevre dostu ortamda tıbbi atığın bertaraf edilmesinde büyük katkı sağlayacak olan bu tesis dünyadaki en iyi teknolojiden bir tanesi konumunda. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.