Trabzon'da 5 bin alabalık yavrusu Hayrat Deresi'ne bırakıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 09.07.2024 - 11:14, Güncelleme: 09.07.2024 - 11:30 2100+ kez okundu.
 

Trabzon'da 5 bin alabalık yavrusu Hayrat Deresi'ne bırakıldı

Trabzon'un Hayrat ilçesindeki dereye 5 bin alabalık yavrusu salındı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 12. Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü ekipleri, Hayrat Kaymakamı Davut Elmastaş, Hayrat İlçe Tarım Müdür Vekili Yasin Okudan, İl Tarım Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Bayram Sancar ve muhtarların katılımıyla 5 bin alabalık yavrusu Hayrat Deresi'ne getirildi. Doğaya salınma aşamasına gelen 5 bin alabalık yavrusu, dereye bırakıldı.
Trabzon'un Hayrat ilçesindeki dereye 5 bin alabalık yavrusu salındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 12. Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü ekipleri, Hayrat Kaymakamı Davut Elmastaş, Hayrat İlçe Tarım Müdür Vekili Yasin Okudan, İl Tarım Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Bayram Sancar ve muhtarların katılımıyla 5 bin alabalık yavrusu Hayrat Deresi'ne getirildi.

Doğaya salınma aşamasına gelen 5 bin alabalık yavrusu, dereye bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.