Trabzon'da sağlıkçılardan oluşan müzik grubu konser verdi

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 08.06.2024 - 09:51, Güncelleme: 08.06.2024 - 10:33 4985+ kez okundu.
 

Trabzon'da sağlıkçılardan oluşan müzik grubu konser verdi

Trabzon'da doktor, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan "Farabi Nağme" adlı müzik grubu konser verdi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimliği öncülüğünde sağlık çalışanlarından oluşturulan grup, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde farklı yörelere ait 17 eser seslendirdi. KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, konserin ikincisinin düzenlendiğini söyledi. Tekinbaş, sağlık çalışanlarının her gün birçok kişinin hayatı boyunca yaşamadığı olaylarla karşılaştığını belirterek, "Duygunun en güzelinden, hüznün en büyüğüne kadar arkadaşlarımızla beraber birçok olaya tanıklık ediyoruz." dedi. Toplumların sanat ve kültür seviyesinin yüksekliğiyle dünyada müstesna yerlerini aldıklarını ifade eden Tekinbaş, "Trabzon'umuz bu açıdan tarih, sanat, turizm, spor ve bilim merkezi olarak öncülüğünü her zaman devam ettiriyor." diye konuştu. Konseri, Vali Aziz Yıldırım, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve davetliler keyifle izledi.
Trabzon'da doktor, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan "Farabi Nağme" adlı müzik grubu konser verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimliği öncülüğünde sağlık çalışanlarından oluşturulan grup, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde farklı yörelere ait 17 eser seslendirdi.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, konserin ikincisinin düzenlendiğini söyledi.

Tekinbaş, sağlık çalışanlarının her gün birçok kişinin hayatı boyunca yaşamadığı olaylarla karşılaştığını belirterek, "Duygunun en güzelinden, hüznün en büyüğüne kadar arkadaşlarımızla beraber birçok olaya tanıklık ediyoruz." dedi.

Toplumların sanat ve kültür seviyesinin yüksekliğiyle dünyada müstesna yerlerini aldıklarını ifade eden Tekinbaş, "Trabzon'umuz bu açıdan tarih, sanat, turizm, spor ve bilim merkezi olarak öncülüğünü her zaman devam ettiriyor." diye konuştu.

Konseri, Vali Aziz Yıldırım, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve davetliler keyifle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.