TÜM YEREL -SEN GİRESUN’DA ÖRGÜTLENİYOR

SİYASET 28.11.2023 - 13:19, Güncelleme: 28.11.2023 - 13:20 3836+ kez okundu.
 

TÜM YEREL -SEN GİRESUN’DA ÖRGÜTLENİYOR

2013 yılında Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası olarak Birleşik Kamu İş Konfederasyonu çatısı altında kurulmuş olan Tüm Yerel-Sen ilimizde de örgütleniyor.
10 yıldır emek mücadelesi veren Tüm Yerel-Sen, Belediye ve Özel İdare çalışanlarının haklarını savunmak için mücadele etmektedir. Çalışmaları yerinde görmek ve yetkili olan üyeler ile birlikte iş yeri ziyaretleri yapabilmek amacıyla 20-24 Kasım tarihleri arasında Sendika Genel Başkanı Mücahit Dede, MYK üyeleri Devrim Onur Erdağ ve Volkan Özdemir ilimize geldi. Bu arada tüm üyelerimizin katılımı ile genel bir toplantı da organize edildi. Giresun-Ordu İl ve ilçe belediyelerimizde ziyarette bulunarak Belediye Başkanları ve emekçilerle fikir alış verişinde bulunan Genel Başkan Mücahit Dede ve MYK Üyeleri, çalışmaların çok olumlu yönde olduğunu belirterek, Giresun ilindeki yetkili arkadaşlarımızın kısa zamanda çok yol almaları bizleri memnun etmiştir, Birleştirici bir düşünce ışığı altında tüm üyelerimizi ziyaret ederken kurumda bulunan hem sendika yetkililerinin hem de Başkanlık makamlarının bizlere destek olmasından büyük mutluluk duyduk, dedi.
2013 yılında Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası olarak Birleşik Kamu İş Konfederasyonu çatısı altında kurulmuş olan Tüm Yerel-Sen ilimizde de örgütleniyor.

10 yıldır emek mücadelesi veren Tüm Yerel-Sen, Belediye ve Özel İdare çalışanlarının haklarını savunmak için mücadele etmektedir.

Çalışmaları yerinde görmek ve yetkili olan üyeler ile birlikte iş yeri ziyaretleri yapabilmek amacıyla 20-24 Kasım tarihleri arasında Sendika Genel Başkanı Mücahit Dede, MYK üyeleri Devrim Onur Erdağ ve Volkan Özdemir ilimize geldi. Bu arada tüm üyelerimizin katılımı ile genel bir toplantı da organize edildi.

Giresun-Ordu İl ve ilçe belediyelerimizde ziyarette bulunarak Belediye Başkanları ve emekçilerle fikir alış verişinde bulunan Genel Başkan Mücahit Dede ve MYK Üyeleri, çalışmaların çok olumlu yönde olduğunu belirterek, Giresun ilindeki yetkili arkadaşlarımızın kısa zamanda çok yol almaları bizleri memnun etmiştir, Birleştirici bir düşünce ışığı altında tüm üyelerimizi ziyaret ederken kurumda bulunan hem sendika yetkililerinin hem de Başkanlık makamlarının bizlere destek olmasından büyük mutluluk duyduk, dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.