Türkiye 1-1 Ermenistan

GÜNDEM 09.09.2023 - 00:29, Güncelleme: 09.09.2023 - 00:36 6460+ kez okundu.
 

Türkiye 1-1 Ermenistan

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Eskişehir'de Ermenistan ile kozlarını paylaştı.
Ermenistan 49'da Dashyan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ay-Yıldızlılar 88'de Bertuğ Yıldırım'ın golüyle eşitliği yakaladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Ayşen Gürcan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, TFF Başkan Vekili, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, TFF Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş müsabakayı tribünden takip etti. Bu sonuçla;Türkiye puanını 10'a, Ermenistan ise 7'ye çıkardı. Milli takımımız grubunda bir sonraki maçında Hırvatistan'a konuk olacak.  
A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Eskişehir'de Ermenistan ile kozlarını paylaştı.

Ermenistan 49'da Dashyan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ay-Yıldızlılar 88'de Bertuğ Yıldırım'ın golüyle eşitliği yakaladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Ayşen Gürcan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, TFF Başkan Vekili, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, TFF Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş müsabakayı tribünden takip etti.

Bu sonuçla; Türkiye puanını 10'a, Ermenistan ise 7'ye çıkardı.



Milli takımımız grubunda bir sonraki maçında Hırvatistan'a konuk olacak.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.