Türkiye 3.'süne destek sözü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2013 - 16:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3005+ kez okundu.
 

Türkiye 3.'süne destek sözü

Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olan Bora Özcan,...
...Antrenörü Necati Yaman ile birlikte Belediye Başkanı Kadir Aydın’ı ziyaret etti. 21 Ekim 2012’de Ankara İsmet Iraz Taekwondo Salonu'nda yapılan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 68 kilo erkeklerde A8 kategorisinde yarışan Bulancaklı Özcan, bronz madalya alarak Türkiye 3.’sü olmuştu. 2 yıl önce çalıştığı işyerinde geçirdiği kaza sonrasında engelli yaşamak zorunda kalan Türkiye 3.’sü Özcan, Başkan Aydın’dan destek istedi. Özcan’ı tebrik eden Başkan Aydın, “Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bir kere değil iki kez tebrik ediyorum. Birincisi üçüncülüğünüzden dolayı, ikincisi ise sağlam insanların dahi başarması zor olan bir işi engelli halinizle başardığınız için. Bizler yerel yönetim olarak bu zamana kadar hep spor ve sporcuların yanında olduk. İmkânlar ölçüsünde elimizden gelen desteği vermeye gayret gösterdik” dedi. Özcan ve antrenörü Yaman’ı kutlayan Aydın, sporcuya destek olacağını söyleyerek eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye etti.                    
Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olan Bora Özcan,...

...Antrenörü Necati Yaman ile birlikte Belediye Başkanı Kadir Aydın’ı ziyaret etti. 21 Ekim 2012’de Ankara İsmet Iraz Taekwondo Salonu'nda yapılan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 68 kilo erkeklerde A8 kategorisinde yarışan Bulancaklı Özcan, bronz madalya alarak Türkiye 3.’sü olmuştu. 2 yıl önce çalıştığı işyerinde geçirdiği kaza sonrasında engelli yaşamak zorunda kalan Türkiye 3.’sü Özcan, Başkan Aydın’dan destek istedi.

Özcan’ı tebrik eden Başkan Aydın, “Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bir kere değil iki kez tebrik ediyorum. Birincisi üçüncülüğünüzden dolayı, ikincisi ise sağlam insanların dahi başarması zor olan bir işi engelli halinizle başardığınız için. Bizler yerel yönetim olarak bu zamana kadar hep spor ve sporcuların yanında olduk. İmkânlar ölçüsünde elimizden gelen desteği vermeye gayret gösterdik” dedi.

Özcan ve antrenörü Yaman’ı kutlayan Aydın, sporcuya destek olacağını söyleyerek eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.