Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası Rize'de yapılacak

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 02.08.2024 - 14:50, Güncelleme: 02.08.2024 - 15:03 6027+ kez okundu.
 

Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası Rize'de yapılacak

Sanmar Denizcilik Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası, 3-4 Ağustos tarihlerinde Rize’de düzenlenecek.
Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ulusal şampiyonların belli olacağı organizasyon, Gündoğdu Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ekipler, 2500 ve 4000 metrelik parkurda kürek çekerek uzun mesafe (endurance) yarışlarında şampiyonluk mücadelesi verecek. Organizasyonda master yaş grubundaki yarışlar da şampiyonayla eş zamanlı yapılacak.
Sanmar Denizcilik Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası, 3-4 Ağustos tarihlerinde Rize’de düzenlenecek.

Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ulusal şampiyonların belli olacağı organizasyon, Gündoğdu Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ekipler, 2500 ve 4000 metrelik parkurda kürek çekerek uzun mesafe (endurance) yarışlarında şampiyonluk mücadelesi verecek.

Organizasyonda master yaş grubundaki yarışlar da şampiyonayla eş zamanlı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.