Vali Serdengeçti, ‘Bu bayram birbirimize gönül köprüsü kuralım’

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 15.06.2024 - 10:37, Güncelleme: 15.06.2024 - 10:37 2328 kez okundu.
 

Vali Serdengeçti, ‘Bu bayram birbirimize gönül köprüsü kuralım’

Giresun Valisi Mehmet Vali Serdengeçti, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Serdengeçti kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aziz Giresunlu Hemşehrilerim, Sevgi, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediğimiz Kurban Bayramı'nın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu mübarek bayramda, birbirimize karşı sevgi ve saygımızı artırarak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirerek, milli ve manevi değerlerimize daha sıkı sarılmalıyız. Kurban Bayramı, Hz. İbrahim'in (a.s.) Allah'a olan itaatini ve teslimiyetini simgeleyen, fedakârlık ve paylaşmanın yüce bir örneğidir. Bu bayramda, kesilen kurbanların etlerini ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak, onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak hepimizin görevidir. Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği bu bayramda, büyüklerimize saygı göstermeyi, küçüklerimize sevgi ve şefkat göstermeyi unutmayalım. Ailelerimizi ve sevdiklerimizi ziyaret ederek, birbirimize gönül köprüsü kuralım. Muhtaç ve yalnız olanların yanında olalım, onlara yardım eli uzatalım. Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz olmak üzere, ecdadımızı rahmetle anıyor, tüm Giresunlu hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek bayramın, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.  
Giresun Valisi Mehmet Vali Serdengeçti, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Serdengeçti kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aziz Giresunlu Hemşehrilerim,

Sevgi, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediğimiz Kurban Bayramı'nın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu mübarek bayramda, birbirimize karşı sevgi ve saygımızı artırarak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirerek, milli ve manevi değerlerimize daha sıkı sarılmalıyız.

Kurban Bayramı, Hz. İbrahim'in (a.s.) Allah'a olan itaatini ve teslimiyetini simgeleyen, fedakârlık ve paylaşmanın yüce bir örneğidir. Bu bayramda, kesilen kurbanların etlerini ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak, onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak hepimizin görevidir. Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği bu bayramda, büyüklerimize saygı göstermeyi, küçüklerimize sevgi ve şefkat göstermeyi unutmayalım. Ailelerimizi ve sevdiklerimizi ziyaret ederek, birbirimize gönül köprüsü kuralım. Muhtaç ve yalnız olanların yanında olalım, onlara yardım eli uzatalım. Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz olmak üzere, ecdadımızı rahmetle anıyor, tüm Giresunlu hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek bayramın, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.