Vali Ünlü’yü ziyaret ettiler

SİYASET 22.08.2023 - 10:36, Güncelleme: 22.08.2023 - 10:36 6551+ kez okundu.
 

Vali Ünlü’yü ziyaret ettiler

22. Dönem Tbmm Başkanı Bülent Arınç Ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç Vali Enver Ünlü’ye ziyaret etti
22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu. 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Vali Enver Ünlü’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti, başarılar diledi. Vali Enver Ünlü ziyarette, kadim bir şehir olan Manisa’da görev yapacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısı ile 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’a teşekkür etti.    
22. Dönem Tbmm Başkanı Bülent Arınç Ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç Vali Enver Ünlü’ye ziyaret etti

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Vali Enver Ünlü’ye ziyarette bulundu.

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Vali Enver Ünlü’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti, başarılar diledi.

Vali Enver Ünlü ziyarette, kadim bir şehir olan Manisa’da görev yapacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısı ile 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’a teşekkür etti.

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.