Vestel Uluslararası Maraton öncesi çalışmalara hız verdi

SPOR 15.08.2023 - 09:47, Güncelleme: 15.08.2023 - 09:47 5812+ kez okundu.
 

Vestel Uluslararası Maraton öncesi çalışmalara hız verdi

Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu öncesinde Manisalıları 'harekete geçirmek' için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte kentin popüler yürüyüş rotalarında yürüyüş etkinlikleri düzenlemeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonunun yürüyüş rotası ise Sümer Park oldu.
Sümer Park’ta düzenlen etkinliğe şirketin kurumsal koşu takımı Vestel Roadrunner Team da katıldı. Kentin popüler yürüyüş rotalarında devam edecek olan yürüyüşler, 20 Ağustos’ta Kent Park’ta ve 27 Ağustos’ta Gençlik Parkı’nda gerçekleşecek.17 Eylül Pazar günü ikinci kez düzenlenecek olan dev maratona, Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörü Mustafa Kemal Kerpel de şuana kadar maratona bin 100 kişi kaydını yaptırdığını söyledi. Vestel’in Kurumsal Koç Takımı’ndan Deniz Hanım, “Ben geçen sene Vestel Manisa Yarı Maratonu ile koşuya başlamıştı. Bu benim için güzel bir deneyim oldu ve şuana kadar da koşmaya devam ettim. Bu maratonun en güzel yanı benim hayatıma sporu katmış olması.” diye konuştu. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörü Mustafa Kemal Kerpel, “Vestel Manisa Yarı Maratonu hazırlıkları için yürüyüş etkinlikleri düzenledik. Halkımızın güzel bir katılımı oldu, amacımız Vestel Manisa Yarı Maratonu’nu tanıtmak ve halkımızı spora teşvik etmek. 17 Eylül Pazar günü Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan bir maratonumuz var. Bu yıl 2.sini düzenliyoruz. Manisa’nın farklı koşu parkurlarında yürüyüş etkinlikleri düzenledik. Geçen hafta Laleli Yürüyüş Parkı’ndaydık. Bu hafta Sümer Park’tayız, haftaya da Kent Park’ta ve ardından da Gençlik Parkı’nda olacağız. Tüm halkımızı yürüyüş etkinliklerine bekliyoruz. Yürüyüş etkinliklerimize 7’den 70’e herkes katılabiliyor. Etkinliklerde ikramlarımız ve sportif faaliyetlerimiz var.” açıklamasında bulundu. Kerpel, “Şuan maratona bin 100 kişi kaydını yaptırdı. Hem ulusal ve hem uluslararası bir yarış olduğu için yurt içi ve yurt dışından katılımımız olacak. Katılım ücretsiz. Maratondan 1 gün önce 16 Eylül’de çocuk koşusu olacak. 17 Eylül sabah saat 8’de de Vestel Manisa Yarı Maratonu start alacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak Vestel City’e kadar devam edecek. 21 km koşan kişiler Vestel City’den dönerek tekrar Hükümet Konağı’na gelip parkuru tamamlayacaklar.” diye konuştu.  
Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu öncesinde Manisalıları 'harekete geçirmek' için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte kentin popüler yürüyüş rotalarında yürüyüş etkinlikleri düzenlemeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonunun yürüyüş rotası ise Sümer Park oldu.

Sümer Park’ta düzenlen etkinliğe şirketin kurumsal koşu takımı Vestel Roadrunner Team da katıldı. Kentin popüler yürüyüş rotalarında devam edecek olan yürüyüşler, 20 Ağustos’ta Kent Park’ta ve 27 Ağustos’ta Gençlik Parkı’nda gerçekleşecek.17 Eylül Pazar günü ikinci kez düzenlenecek olan dev maratona, Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörü Mustafa Kemal Kerpel de şuana kadar maratona bin 100 kişi kaydını yaptırdığını söyledi.

Vestel’in Kurumsal Koç Takımı’ndan Deniz Hanım, “Ben geçen sene Vestel Manisa Yarı Maratonu ile koşuya başlamıştı. Bu benim için güzel bir deneyim oldu ve şuana kadar da koşmaya devam ettim. Bu maratonun en güzel yanı benim hayatıma sporu katmış olması.” diye konuştu.
Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörü Mustafa Kemal Kerpel, “ Vestel Manisa Yarı Maratonu hazırlıkları için yürüyüş etkinlikleri düzenledik. Halkımızın güzel bir katılımı oldu, amacımız Vestel Manisa Yarı Maratonu’nu tanıtmak ve halkımızı spora teşvik etmek. 17 Eylül Pazar günü Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan bir maratonumuz var. Bu yıl 2.sini düzenliyoruz. Manisa’nın farklı koşu parkurlarında yürüyüş etkinlikleri düzenledik. Geçen hafta Laleli Yürüyüş Parkı’ndaydık. Bu hafta Sümer Park’tayız, haftaya da Kent Park’ta ve ardından da Gençlik Parkı’nda olacağız. Tüm halkımızı yürüyüş etkinliklerine bekliyoruz. Yürüyüş etkinliklerimize 7’den 70’e herkes katılabiliyor. Etkinliklerde ikramlarımız ve sportif faaliyetlerimiz var.” açıklamasında bulundu.


Kerpel, “Şuan maratona bin 100 kişi kaydını yaptırdı. Hem ulusal ve hem uluslararası bir yarış olduğu için yurt içi ve yurt dışından katılımımız olacak. Katılım ücretsiz. Maratondan 1 gün önce 16 Eylül’de çocuk koşusu olacak. 17 Eylül sabah saat 8’de de Vestel Manisa Yarı Maratonu start alacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak Vestel City’e kadar devam edecek. 21 km koşan kişiler Vestel City’den dönerek tekrar Hükümet Konağı’na gelip parkuru tamamlayacaklar.” diye konuştu.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.