Yapsakoğlu edebiyete uğurlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2011 - 19:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2796+ kez okundu.
 

Yapsakoğlu edebiyete uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek Ankara'da hayata veda eden Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu,doğduğu yer olan Tirebolu'ya getirilerek, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı.
Tirebolu Cintaşı Cami'inde öğle namazının ardından düzenlenen törenine, Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Keşap Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz, Çanakçı Belediye Başkanı Selahattin Şenel, Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Giresun eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Maden ve Özdemir Bozat, MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum eşi, 2 kızı,yakınları, sporcular ve Tirebolu’lular katıldı. Oldukça kalabalık cenaze töreninde, Yapsakaloğlu'nun eşi Nurşen Yapsakaloğlu ve kızları Sibel ile Sercan’ın çok üzgün oldukları görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Yapsakaloğlu'nun cenazesi ilçeye bağlı Kovanpınar Köyü'ne götürülerek Pazaryeri mevkiinde aile kabristanlığında toprağa verildi. 61 yaşında aramızdan ayrılan, Yapsakaloğlu, 1984–1993 yıllarında Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 1993–2004 tarihlerinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş,2004–2011 yılları ise Antalya'da il müdürü olarak görev yapmıştı. Yapsakaloğlu, 2004 yılından itibaren Antalya'da Giresunlular Dernek Başkanlığı görevini de başarı ile sürdürüyordu. Gazete ailemiz, Yapsakaloğlu’na Allahtan rahmet, kederli ailesine yakınlarına başsağlığı diler. Haber Selami Çelebi
Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek Ankara'da hayata veda eden Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu,doğduğu yer olan Tirebolu'ya getirilerek, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı.
Tirebolu Cintaşı Cami'inde öğle namazının ardından düzenlenen törenine, Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Keşap Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz, Çanakçı Belediye Başkanı Selahattin Şenel, Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Giresun eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Maden ve Özdemir Bozat, MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum eşi, 2 kızı,yakınları, sporcular ve Tirebolu’lular katıldı. Oldukça kalabalık cenaze töreninde, Yapsakaloğlu'nun eşi Nurşen Yapsakaloğlu ve kızları Sibel ile Sercan’ın çok üzgün oldukları görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından Yapsakaloğlu'nun cenazesi ilçeye bağlı Kovanpınar Köyü'ne götürülerek Pazaryeri mevkiinde aile kabristanlığında toprağa verildi. 61 yaşında aramızdan ayrılan, Yapsakaloğlu, 1984–1993 yıllarında Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 1993–2004 tarihlerinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş,2004–2011 yılları ise Antalya'da il müdürü olarak görev yapmıştı. Yapsakaloğlu, 2004 yılından itibaren Antalya'da Giresunlular Dernek Başkanlığı görevini de başarı ile sürdürüyordu. Gazete ailemiz, Yapsakaloğlu’na Allahtan rahmet, kederli ailesine yakınlarına başsağlığı diler.

Haber Selami Çelebi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.