Yaptığı sistem birinciliği getirdi!

TEKNOLOJİ 24.09.2023 - 16:06, Güncelleme: 24.09.2023 - 16:06 24687+ kez okundu.
 

Yaptığı sistem birinciliği getirdi!

Bulancaklı hemşehrimiz Köksal Gündoğdu ekibiyle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılını da boş geçmedi.
Önceki yıllarda TEKNOFEST ve birçok yarışmadan başarı ile dönen hemşerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’i de boş geçmeyerek Vensocloud takımı, Haberleşme ve İletişim Teknolojileri Girişim Yarışması’nda Türkiye 1.'si oldu. Törende ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Gündoğdu ve ekibi, başarılarının haklı bir sonucu olarak büyük gurur ve mutluluk yaşadı.  Ürünün gelişim sürecini gazetemize anlatan Gündoğdu; “Türkiye'de hizmet veren bir otomat firması bizden soğuk ve sıcak otomat makinelerini takip edebilmeleri için bir sistem yapıp yapamayacağımızı sormuştu. Biz de bunun üzerine yapmış olduğumuz Ar-Ge çalışmaları sonucunda yurt dışından ithal edilen bu sistemi Düzce Teknopark’ta bulunan firmamızda otomat makinelerinde kullanılmak üzere yerli ve milli olarak geliştirdik ve VensoCloud Projesi’ni hazırladık. Bu proje ile TEKNOFEST23 Haberleşme ve İletişim Kategorisi’nde 1. olarak En İyi Girişim Ödülü’nü almaya hak kazandık. Ödülümüzü Cumhurbaşkanımızın elinden almamız bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu" dedi.  Gündoğdu, E&K Arge Mühendislik Ltd. Şti. firması ile Ar-Ge ve Ür-Ge yapmanın yanında, TBA Akademi ve VensoCloud ürünleri ile yurt içi ve yurt dışı pazara hizmet vermeye devam ediyor.
Bulancaklı hemşehrimiz Köksal Gündoğdu ekibiyle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılını da boş geçmedi.

Önceki yıllarda TEKNOFEST ve birçok yarışmadan başarı ile dönen hemşerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’i de boş geçmeyerek Vensocloud takımı, Haberleşme ve İletişim Teknolojileri Girişim Yarışması’nda Türkiye 1.'si oldu. Törende ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Gündoğdu ve ekibi, başarılarının haklı bir sonucu olarak büyük gurur ve mutluluk yaşadı. 

Ürünün gelişim sürecini gazetemize anlatan Gündoğdu; “Türkiye'de hizmet veren bir otomat firması bizden soğuk ve sıcak otomat makinelerini takip edebilmeleri için bir sistem yapıp yapamayacağımızı sormuştu. Biz de bunun üzerine yapmış olduğumuz Ar-Ge çalışmaları sonucunda yurt dışından ithal edilen bu sistemi Düzce Teknopark’ta bulunan firmamızda otomat makinelerinde kullanılmak üzere yerli ve milli olarak geliştirdik ve VensoCloud Projesi’ni hazırladık. Bu proje ile TEKNOFEST23 Haberleşme ve İletişim Kategorisi’nde 1. olarak En İyi Girişim Ödülü’nü almaya hak kazandık. Ödülümüzü Cumhurbaşkanımızın elinden almamız bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu" dedi. 

Gündoğdu, E&K Arge Mühendislik Ltd. Şti. firması ile Ar-Ge ve Ür-Ge yapmanın yanında, TBA Akademi ve VensoCloud ürünleri ile yurt içi ve yurt dışı pazara hizmet vermeye devam ediyor.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.