YAVUZ GIDA, AFETZEDELERİN YANINDA

GÜNDEM 26.08.2020 - 16:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3262+ kez okundu.
 

YAVUZ GIDA, AFETZEDELERİN YANINDA

Giresun’da Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen, 8 kişinin hayatını kaybetmesine ve 7 kişinin kaybolmasına neden olan sel afeti sonrası Yavuz Gıda, afetzedelere bir nebze umut olmak için yola çıktı.
Doğankent'te 4 binanın yıkıldığı ve 200 binanın hasar gördüğü, Dereli'de 3 binanın yıkıldığı ve 152 binanın hasar gördüğü ve Yağlıdere'de ise 10 binanın yıkıldığı ve 9 binanın hasar gördüğü sel sonrası Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yavuz Gıda, afetzedeleri yalnız bırakmadı. Pazartesi günü hazırladığı hijyen ve saniyasyon setleri ile Dereli’de ki afetzedelere yardım dağıtmaya başlayan Yavuz Gıda, Salı günü de Yağlıdere’de hijyen setleri dağıttı. Çaldağ’da da yardımlarına devam eden Yavuz Gıda yetkilileri, “Sel felaketinde yitirdiğimiz şehit ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz... Felakette zarar gören esnaf ve vatandaşlarımıza da geçmiş olsun. Rabbim bizi daha kötülerinden korusun” diye açıklama yaptılar.
Giresun’da Cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen, 8 kişinin hayatını kaybetmesine ve 7 kişinin kaybolmasına neden olan sel afeti sonrası Yavuz Gıda, afetzedelere bir nebze umut olmak için yola çıktı.

Doğankent'te 4 binanın yıkıldığı ve 200 binanın hasar gördüğü, Dereli'de 3 binanın yıkıldığı ve 152 binanın hasar gördüğü ve Yağlıdere'de ise 10 binanın yıkıldığı ve 9 binanın hasar gördüğü sel sonrası Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yavuz Gıda, afetzedeleri yalnız bırakmadı.

Pazartesi günü hazırladığı hijyen ve saniyasyon setleri ile Dereli’de ki afetzedelere yardım dağıtmaya başlayan Yavuz Gıda, Salı günü de Yağlıdere’de hijyen setleri dağıttı. Çaldağ’da da yardımlarına devam eden Yavuz Gıda yetkilileri, “Sel felaketinde yitirdiğimiz şehit ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz... Felakette zarar gören esnaf ve vatandaşlarımıza da geçmiş olsun. Rabbim bizi daha kötülerinden korusun” diye açıklama yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.