Yeni nesillere barışı öğretmeliyiz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2015 - 23:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2789+ kez okundu.
 

Yeni nesillere barışı öğretmeliyiz

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel,...
...Fransa Ulusal Meclisi’nde düzenlenen 'Barış ve Kültürlerarası Yaklaşımlar İçin Girişimciler' konulu toplantıda  bir konuşma yaptı. Yücel 'Gelecekte medeniyetlerin çatışmasını değil, barışını istiyorsak, yeni nesillere barışı öğretmeliyiz" dedi. Toplantıda konuşan Yücel, " Bir eğitim girişimcisi olarak yıllarca bilginin ve bilimin peşinden koştum. Geçen yıllar içerisinde edindiğim en önemli izlenim, birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesinin gerek ve şart olduğudur" diye konuştu.  Eş başkanlığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ‘Medeniyetler İttifakı’ projesinin önemine vurgu yapan Enver Yücel, bu sebeple Türkiye’deki ilk medeniyet araştırmaları merkezini Bahçeşehir Üniversitesi olarak kurduklarını belirtti.  
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel,...

...Fransa Ulusal Meclisi’nde düzenlenen 'Barış ve Kültürlerarası Yaklaşımlar İçin Girişimciler' konulu toplantıda  bir konuşma yaptı. Yücel 'Gelecekte medeniyetlerin çatışmasını değil, barışını istiyorsak, yeni nesillere barışı öğretmeliyiz" dedi.

Toplantıda konuşan Yücel, " Bir eğitim girişimcisi olarak yıllarca bilginin ve bilimin peşinden koştum. Geçen yıllar içerisinde edindiğim en önemli izlenim, birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesinin gerek ve şart olduğudur" diye konuştu. 

Eş başkanlığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ‘Medeniyetler İttifakı’ projesinin önemine vurgu yapan Enver Yücel, bu sebeple Türkiye’deki ilk medeniyet araştırmaları merkezini Bahçeşehir Üniversitesi olarak kurduklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.