Yılın ilk kafilesini umreye götürdüler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2014 - 22:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3221+ kez okundu.
 

Yılın ilk kafilesini umreye götürdüler

Bulancak Hudeybiye Acentesi umre yolcularını Bulancak Otogarında yapılan törenle uğurladı.
Bulancak'ta kurulan ve Hac-Umre organizasyonu düzenleyen  Hudeybiye Acentesi, kurulduğu günden bu yana her yıl olduğu gibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bulancak Otogar'dan güzel bir program eşliğinde umreye uğurlama programı düzenleyen Hudeybiye Acentesi’nin programına İlçe Müftüsü Şaban Sadan’da katıldı. Hudeybiye Bulancak Temsilcisi Abbas Pekdemir’in de kafile ile birlikte umreye hareket ettiği öğrenildi. Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Bulancak Hudeybiye Acentesi umre yolcularını Bulancak Otogarında yapılan törenle uğurladı.

Bulancak'ta kurulan ve Hac-Umre organizasyonu düzenleyen  Hudeybiye Acentesi, kurulduğu günden bu yana her yıl olduğu gibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bulancak Otogar'dan güzel bir program eşliğinde umreye uğurlama programı düzenleyen Hudeybiye Acentesi’nin programına İlçe Müftüsü Şaban Sadan’da katıldı. Hudeybiye Bulancak Temsilcisi Abbas Pekdemir’in de kafile ile birlikte umreye hareket ettiği öğrenildi.

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.