'1 Kasım'ın önemi daha da arttı'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 22:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2074+ kez okundu.
 

'1 Kasım'ın önemi daha da arttı'

CHP'nin Vahit Sütlaş Tiyatro Salonu'nda yapacağı aday tanıtım toplantısı,...
...Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle ertelendi. Salonda bulunanlara toplantının iptal edildiğini açıklanırken,  Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı konuşmada, "Bugün tanıtım toplantısını şölene çevirecektik. Ama menfur bir cinayetle bizim birlikte oluşumuza fırsat vermediler. Ama yılgınlık yok. Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Cumhuriyete yönelen bu teröre karşı Cumhuriyet korumak görevimiz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi. Toplantıya gelenler, Milletvekili Bektaşoğlu, Milletvekili Adayı Basri Gürsoy, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve milletvekili adaylarının katılımıyla Gazi Caddesi boyunca yürüyerek Atatürk Meydanına geldi. KESK'in de destek verdiği yürüyüşün ardından alanda toplananlara konuşan Bektaşoğlu, "Ülkemizi kana bulayan terör, siyasal iktidarın çözüm süreci başta olmak üzere uyguladığı politikaların ürünüdür. Ama onlar değil halkımız kazanacak. Terör ve onların destekleyicileri döktüğü kanda boğulacak" dedi. Konuşmanın ardından  CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu Atatürk anıtına çelenk bıraktı.  
CHP'nin Vahit Sütlaş Tiyatro Salonu'nda yapacağı aday tanıtım toplantısı,...

...Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle ertelendi. Salonda bulunanlara toplantının iptal edildiğini açıklanırken,  Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yaptığı konuşmada, "Bugün tanıtım toplantısını şölene çevirecektik. Ama menfur bir cinayetle bizim birlikte oluşumuza fırsat vermediler. Ama yılgınlık yok. Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Cumhuriyete yönelen bu teröre karşı Cumhuriyet korumak görevimiz. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi.

Toplantıya gelenler, Milletvekili Bektaşoğlu, Milletvekili Adayı Basri Gürsoy, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve milletvekili adaylarının katılımıyla Gazi Caddesi boyunca yürüyerek Atatürk Meydanına geldi.

KESK'in de destek verdiği yürüyüşün ardından alanda toplananlara konuşan Bektaşoğlu, "Ülkemizi kana bulayan terör, siyasal iktidarın çözüm süreci başta olmak üzere uyguladığı politikaların ürünüdür. Ama onlar değil halkımız kazanacak. Terör ve onların destekleyicileri döktüğü kanda boğulacak" dedi.

Konuşmanın ardından  CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.