10 hafize icazet aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2015 - 22:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3508+ kez okundu.
 

10 hafize icazet aldı

Bulancak Müftülüğüne bağlı Hiranur Kız Kur'an Kursu tarafından,...
...Otogar Düğün Salonu'nda hafızlığını tamamlayan 10 kız öğrenci için bayanlara yönelik icazet merasimi programı düzenlendi. Programa yoğun bir şekilde bayan vatandaşlarımız ve konuşmacı olarak ta İl Müftüsü Muhittin ORAL, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Nuri Genç Hoca, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Namık Bay katıldı. İl Müftüsü Muhittin Oral, yaptığı konuşmasında “Bizler bizden önce fedakarlık yapanların tohumlarıyız,  Rabbim Bulancağımızdan hafizelerimizi ve Hilal'lerimizi eksik etmesin, sayılarını artırsın. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Hira Nur Kız Kur'an Kursu Öğrencisi yüzüne Kur'an-ı  Kerim'i güzel okuma yarışması Türkiye  birincisi Hilal Bekdemir’e  İlçe Müftülüğünün bir altın  hediyesini  İl  Müftüsü Muhittin Oral verdi. Bekdemir’e Diyanet-Sen  Giresun İl Yönetimi de yarım altın ve Bulancak  İlçe yönetimi de çeyrek altın hediye ettiler.
Bulancak Müftülüğüne bağlı Hiranur Kız Kur'an Kursu tarafından,...

...Otogar Düğün Salonu'nda hafızlığını tamamlayan 10 kız öğrenci için bayanlara yönelik icazet merasimi programı düzenlendi. Programa yoğun bir şekilde bayan vatandaşlarımız ve konuşmacı olarak ta İl Müftüsü Muhittin ORAL, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Nuri Genç Hoca, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Namık Bay katıldı.

İl Müftüsü Muhittin Oral, yaptığı konuşmasında “Bizler bizden önce fedakarlık yapanların tohumlarıyız,  Rabbim Bulancağımızdan hafizelerimizi ve Hilal'lerimizi eksik etmesin, sayılarını artırsın. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Hira Nur Kız Kur'an Kursu Öğrencisi yüzüne Kur'an-ı  Kerim'i güzel okuma yarışması Türkiye  birincisi Hilal Bekdemir’e  İlçe Müftülüğünün bir altın  hediyesini  İl  Müftüsü Muhittin Oral verdi. Bekdemir’e Diyanet-Sen  Giresun İl Yönetimi de yarım altın ve Bulancak  İlçe yönetimi de çeyrek altın hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.