1926 Bulancakspor düşmekten kurtuldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2014 - 22:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3850+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor düşmekten kurtuldu

Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1926 Bulancakspor 25. haftasında konuk ettiği,...
...İlkadımbelediyespor ile 0-0 berabere kalarak gelecek sezonda Bölgesel Amatör kümede kaldığını ilan etti.  Öz Espiyebelediyespor'un Çarşambaspor'a 1-0 yenilmesi nedeniyle puanı 28'de kalırken 1926 Bulancakspor puanını 33'e çıkararak kalan son maçta yenilse bile baraj maçı oynamadan ligde kalmayı garantiledi. Öz EspiyeBelediyespor ise son maçını sahasında Sorgunspor ile oynayacak. Maçı alsa bile puanı 1926 Bulancakspor'a yetişemediğinden Bölgesel amatör ligde kalabilmesi için Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu Görelespor ile baraj maçı yapacak. Maçın sonucuna göre ya Bölgesel amatör'e devam diyecek, yada Giresun süper amatöre düşecek. 1926 Bulancakspor bu aldığı beraberlikle son beş maçı berabere bitirdi.  
Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1926 Bulancakspor 25. haftasında konuk ettiği,...

...İlkadımbelediyespor ile 0-0 berabere kalarak gelecek sezonda Bölgesel Amatör kümede kaldığını ilan etti.  Öz Espiyebelediyespor'un Çarşambaspor'a 1-0 yenilmesi nedeniyle puanı 28'de kalırken 1926 Bulancakspor puanını 33'e çıkararak kalan son maçta yenilse bile baraj maçı oynamadan ligde kalmayı garantiledi.

Öz EspiyeBelediyespor ise son maçını sahasında Sorgunspor ile oynayacak. Maçı alsa bile puanı 1926 Bulancakspor'a yetişemediğinden Bölgesel amatör ligde kalabilmesi için Giresun Süper Amatör Lig şampiyonu Görelespor ile baraj maçı yapacak. Maçın sonucuna göre ya Bölgesel amatör'e devam diyecek, yada Giresun süper amatöre düşecek. 1926 Bulancakspor bu aldığı beraberlikle son beş maçı berabere bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.