Şenel Güner vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 20.09.2024 - 19:05, Güncelleme: 20.09.2024 - 19:22 1729 kez okundu.
 

Şenel Güner vefat etti

Piraziz Tepeköy'den Kamburoğulları'ndan merhum Davut Güner'in oğlu Şenel Güner vefat etti.
Merhum Osman, Köksal, Safinaz, Müşerref, Gülaydın, Sunay ve Fidan'ın kardeşleri Aysel Güner'in eşi, Bulancak esnaflarından Davut Güner, Yücel Güner, Hakan Güner, Zahide ve Aynur'un babaları, Mermerci Sezgin ve Osman Güner'in amcaları Şenel Güner vefat etti. Güner'in cenazesi Cumartesi günü(yarın) öğle namazına müteakip Sanayi Mahallesi Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından evliya mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Piraziz Tepeköy'den Kamburoğulları'ndan merhum Davut Güner'in oğlu Şenel Güner vefat etti.

Merhum Osman, Köksal, Safinaz, Müşerref, Gülaydın, Sunay ve Fidan'ın kardeşleri Aysel Güner'in eşi, Bulancak esnaflarından Davut Güner, Yücel Güner, Hakan Güner, Zahide ve Aynur'un babaları, Mermerci Sezgin ve Osman Güner'in amcaları Şenel Güner vefat etti.

Güner'in cenazesi Cumartesi günü(yarın) öğle namazına müteakip Sanayi Mahallesi Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından evliya mezarlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.