2.Karagöl Zirve Bisiklet Turu gerçekleşti

KÜLTÜR 11.09.2023 - 11:34, Güncelleme: 11.09.2023 - 11:39 7991+ kez okundu.
 

2.Karagöl Zirve Bisiklet Turu gerçekleşti

Bulancak Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen "2.Karagöl Zirve Bisiklet Turu" geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.
Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen tura, 20 bisikletli katılarak, Doğu Karadeniz'in en yüksek yaylalarından ve zirvelerinden Karagöl Yaylasına pedal çevirdiler. 2 bin 700 metre rakımda bulunan Aygır gölü ve 3 bin 100 metrede bulunan Zirve ziyaretini gerçekleştiren bisikletliler toplamda 150 km yol aldılar. 2. Karagöl Zirve Bisiklet Turu etkinliğini başarılı bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Bulancak Bisiklet Topluluğu üyesi ve etkinlik koordinatörü Zafer Çamaltı, " Çok güzel ve keyifli bir tur oldu. Toplamda 150 km yolun tamamı bisiklet üzerinde kat edildi ve yolun büyük kısmı zorlu tırmanışlardan oluşuyordu. Tüm katılımcı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Etkinliğimize katkılarından dolayı Bulancak Kaymakamımız Sayın Ünal Koç ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar'a bir kez daha teşekkür ederiz." dedi.
Bulancak Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen "2.Karagöl Zirve Bisiklet Turu" geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen tura, 20 bisikletli katılarak, Doğu Karadeniz'in en yüksek yaylalarından ve zirvelerinden Karagöl Yaylasına pedal çevirdiler.

2 bin 700 metre rakımda bulunan Aygır gölü ve 3 bin 100 metrede bulunan Zirve ziyaretini gerçekleştiren bisikletliler toplamda 150 km yol aldılar.

2. Karagöl Zirve Bisiklet Turu etkinliğini başarılı bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Bulancak Bisiklet Topluluğu üyesi ve etkinlik koordinatörü Zafer Çamaltı, " Çok güzel ve keyifli bir tur oldu. Toplamda 150 km yolun tamamı bisiklet üzerinde kat edildi ve yolun büyük kısmı zorlu tırmanışlardan oluşuyordu.



Tüm katılımcı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Etkinliğimize katkılarından dolayı Bulancak Kaymakamımız Sayın Ünal Koç ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar'a bir kez daha teşekkür ederiz." dedi.



Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.