AÇIK MEKTUBA YANIT VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2014 - 22:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3569+ kez okundu.
 

AÇIK MEKTUBA YANIT VAR

            Geçen ay yerel gazetelerde, internet sitelerinde ve sosyal medyada " Bulancak ve Piraziz Belediye Başkan Adaylarına Açık Mektup" başlığı altında bir yazı paylaşmıştım. Bulancak Yıldız Gazetesi, Nefsipiraziz com. Piraziz Ses, Giresun 28 Haber, Aydındere Haber ve Pirazizdostlar sitesinde yayımlanan mektubun ayrıca birer örneği ilgili adaylara elden verilmişti.             Bu açık mektupta; Bulancak ve Piraziz için yapılması gerekenler sıralanmış, başkan adaylarına seçimi kazandığınızda siz bu sorunları giderebilecek misiniz? diye sorulmuş, kendi öneri ve projelerini kamuoyu ile paylaşmaları istenmişti.             Sevgili okuyucular; 11 Şubattan bu güne kadar bir aday dışında hiç bir başkan adayından konu ile ilgili yanıt alamadım. Şu hususu açık bir dille ifade etmek istiyorum; sosyal medya ve iletişim teknolojisini iyi kullanmayan/kullanamayan gazete ve yayın organlarında kendileri ile ilgili haber ve yorumları dikkate almayan adayların başarı şansları yoktur. Seçilseler dahi seçildikleri kent-kasaba ve beldelere pek yararlı olamayacakları anlaşılmaktadır.             Biliyorum diyecekler ki, biz facebooc'u kullanıyoruz, yapacaklarımızı, projelerimizi sosyal medyada paylaşıyoruz, gazete ilanları veriyoruz, reklam yapıyoruz daha ne olsun! Bu işi, kiraladığınız bilgisayardan anlayan bir iki kişi ile pek güzel yürütebilirsiniz. Kendi reklamınızı da saatlerce yaptırabilirsiniz ama bu yöntemle  sadece  kendinizi tatmin edebilirsiniz. Şu gerçeği bir kez daha yinelemek istiyorum; Bir zincir ancak en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bilindiği gibi belediyecilik ekip işidir. Paydaşlarınızı, yol arkadaşlarınızı iyi seçemez, iyi organize edemez, vizyon belirleyemezseniz seçilseniz dahi yörenizde başarılı olma şansınız zayıftır.             Bizim kimseye akıl verme gibi bir düşüncemiz yok. Amacımız; Bulancak ve Piraziz’in yaşam, kültür, sanat, turizm ve eğitim merkezi konumuna gelmesi için neler yapılması gerektiği ile ilgili düşünce ve projeleri ortaya koymak ve önerilerde bulunmaktır.             Başkan adaylarına sunulan mektuba; (Bulancak CHP Belediye Başkan Adayı Fatma Karaibrahim Canik'e, Bulancak AKP adayı Recep Yakar'a, Bulancak Saadet Partisi adayı Vahit Koç'a, Piraziz CHP adayı Hüseyin Görgülüoğlu'na, Piraziz AKP adayı Hayri Özdemir ve Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu'na ulaştırılmıştır.) sadece Piraziz CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu yanıt verdi. Hüseyin Görgülüoğlu mektubunda, Piraziz için düşündüğü projeleri sıralamış, önerilerimize değer ve önem verdiğini belirtmiş. Kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.                  

            Geçen ay yerel gazetelerde, internet sitelerinde ve sosyal medyada " Bulancak ve Piraziz Belediye Başkan Adaylarına Açık Mektup" başlığı altında bir yazı paylaşmıştım. Bulancak Yıldız Gazetesi, Nefsipiraziz com. Piraziz Ses, Giresun 28 Haber, Aydındere Haber ve Pirazizdostlar sitesinde yayımlanan mektubun ayrıca birer örneği ilgili adaylara elden verilmişti.

            Bu açık mektupta; Bulancak ve Piraziz için yapılması gerekenler sıralanmış, başkan adaylarına seçimi kazandığınızda siz bu sorunları giderebilecek misiniz? diye sorulmuş, kendi öneri ve projelerini kamuoyu ile paylaşmaları istenmişti.

            Sevgili okuyucular; 11 Şubattan bu güne kadar bir aday dışında hiç bir başkan adayından konu ile ilgili yanıt alamadım. Şu hususu açık bir dille ifade etmek istiyorum; sosyal medya ve iletişim teknolojisini iyi kullanmayan/kullanamayan gazete ve yayın organlarında kendileri ile ilgili haber ve yorumları dikkate almayan adayların başarı şansları yoktur. Seçilseler dahi seçildikleri kent-kasaba ve beldelere pek yararlı olamayacakları anlaşılmaktadır.

            Biliyorum diyecekler ki, biz facebooc'u kullanıyoruz, yapacaklarımızı, projelerimizi sosyal medyada paylaşıyoruz, gazete ilanları veriyoruz, reklam yapıyoruz daha ne olsun! Bu işi, kiraladığınız bilgisayardan anlayan bir iki kişi ile pek güzel yürütebilirsiniz. Kendi reklamınızı da saatlerce yaptırabilirsiniz ama bu yöntemle  sadece  kendinizi tatmin edebilirsiniz. Şu gerçeği bir kez daha yinelemek istiyorum; Bir zincir ancak en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bilindiği gibi belediyecilik ekip işidir. Paydaşlarınızı, yol arkadaşlarınızı iyi seçemez, iyi organize edemez, vizyon belirleyemezseniz seçilseniz dahi yörenizde başarılı olma şansınız zayıftır.

            Bizim kimseye akıl verme gibi bir düşüncemiz yok. Amacımız; Bulancak ve Piraziz’in yaşam, kültür, sanat, turizm ve eğitim merkezi konumuna gelmesi için neler yapılması gerektiği ile ilgili düşünce ve projeleri ortaya koymak ve önerilerde bulunmaktır.

            Başkan adaylarına sunulan mektuba; (Bulancak CHP Belediye Başkan Adayı Fatma Karaibrahim Canik'e, Bulancak AKP adayı Recep Yakar'a, Bulancak Saadet Partisi adayı Vahit Koç'a, Piraziz CHP adayı Hüseyin Görgülüoğlu'na, Piraziz AKP adayı Hayri Özdemir ve Piraziz MHP Belediye Başkan Adayı Uğur Melikoğlu'na ulaştırılmıştır.) sadece Piraziz CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Görgülüoğlu yanıt verdi. Hüseyin Görgülüoğlu mektubunda, Piraziz için düşündüğü projeleri sıralamış, önerilerimize değer ve önem verdiğini belirtmiş. Kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.

             

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.