Ahilik Haftası için sayılı günler kaldı

GÜNDEM 07.09.2023 - 16:06, Güncelleme: 07.09.2023 - 16:06 5700+ kez okundu.
 

Ahilik Haftası için sayılı günler kaldı

Giresun Valiliği himayesinde Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından 19 Eylül'de başlayacak Ahilik Haftası kutlamaları için ziyaretler devam ediyor.
Program nedeniyle Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay yönetim kurulu üyeleri ile Bulancak'taki esnafları ziyaret ederek programa davet ediyor. Esnaflara yapılacak programa davet eden Başkan Aktay, ‘Ahilik Nedir’ isimli bilgilendirme yazısını esnaflara takdim ediyor. 19 Eylül 2023 Salı günü gerçekleşecek program Mehter Takımı eşliğinde başlayarak Belediye Meydanı'nda çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edecek. Daha sonra ilin ahisi, ilin kalfası ve ilin çırağına plaket takdimi ve ödül töreni gerçekleştirilecek.
Giresun Valiliği himayesinde Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından 19 Eylül'de başlayacak Ahilik Haftası kutlamaları için ziyaretler devam ediyor.

Program nedeniyle Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay yönetim kurulu üyeleri ile Bulancak'taki esnafları ziyaret ederek programa davet ediyor.

Esnaflara yapılacak programa davet eden Başkan Aktay, ‘Ahilik Nedir’ isimli bilgilendirme yazısını esnaflara takdim ediyor.

19 Eylül 2023 Salı günü gerçekleşecek program Mehter Takımı eşliğinde başlayarak Belediye Meydanı'nda çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edecek.

Daha sonra ilin ahisi, ilin kalfası ve ilin çırağına plaket takdimi ve ödül töreni gerçekleştirilecek.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.