AK Gençler Mehmet Akif Ersoy'u andılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2015 - 21:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3191+ kez okundu.
 

AK Gençler Mehmet Akif Ersoy'u andılar

Bulancak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Karabulut ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından,...
...Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma gecesi düzenlendi. 75.Yıl Tiyatro salonunda düzenlenen gecede konuşan Gençlik Kolları Başkanı Karabulut, AK Parti gençliği olarak Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha rahmet ve minnet ile andıklarını söyledi. Başkan Karabulut, “Mehmet Akif Ersoy her çeşit zulmün karşısında dik durdu. Vatanını memleketi böyle seven gençlerin oluşmasına neden oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın doğmasına neden oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Mehmet Akif'in aziz hatırasını bir kez daha şükranla anıyor ve kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüreği ak, zihni ak, kalbi aydınlık ve Türkiye sevdasıyla çarpan biz gençler oldukça, büyüklerimizin mirasına bizler sahip çıkacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü ünlü şairimiz Türk milleti için çok önemli değere sahiptir. Onun gibi iman sahibi ve dava adamlığı gibi niteliklere sahip yetişen nadir şairlerimiz vardır. Unutulmaması için AK Gençlerin bu gayretini takdirle karşılıyorum. Bu tarz büyüklerimizin mirasına sahip çıkmayı her zaman görev ve sorumluluk olarak görmekten dolayı gurur duyuyorum” dedi. Geceye AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Genel Meclis üyesi Cemal Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Piraziz Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç, Daire amirleri ve çok sayıda davetli vardı. Gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstiklal Marşı’nı okuması slayt gösteriler ise büyük ilgi gördü. Ayrıca minik öğrenci İrem Sıla Duman'ın İstiklal marşının 10 kıtasını ezbere okuması herkesin takdirini kazandı. Gecenin sonunda gelenlere Ak Parti Gençlik Kolları tarafından gecenin anısına Mehmet Akif Ersoy'un yazmış olduğu ‘Safahat’ adlı eseri dağıtıldı.
Bulancak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Karabulut ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri tarafından,...

...Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma gecesi düzenlendi. 75.Yıl Tiyatro salonunda düzenlenen gecede konuşan Gençlik Kolları Başkanı Karabulut, AK Parti gençliği olarak Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha rahmet ve minnet ile andıklarını söyledi. Başkan Karabulut, “Mehmet Akif Ersoy her çeşit zulmün karşısında dik durdu. Vatanını memleketi böyle seven gençlerin oluşmasına neden oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın doğmasına neden oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Mehmet Akif'in aziz hatırasını bir kez daha şükranla anıyor ve kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüreği ak, zihni ak, kalbi aydınlık ve Türkiye sevdasıyla çarpan biz gençler oldukça, büyüklerimizin mirasına bizler sahip çıkacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü ünlü şairimiz Türk milleti için çok önemli değere sahiptir. Onun gibi iman sahibi ve dava adamlığı gibi niteliklere sahip yetişen nadir şairlerimiz vardır. Unutulmaması için AK Gençlerin bu gayretini takdirle karşılıyorum. Bu tarz büyüklerimizin mirasına sahip çıkmayı her zaman görev ve sorumluluk olarak görmekten dolayı gurur duyuyorum” dedi.

Geceye AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Genel Meclis üyesi Cemal Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Piraziz Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç, Daire amirleri ve çok sayıda davetli vardı.

Gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstiklal Marşı’nı okuması slayt gösteriler ise büyük ilgi gördü. Ayrıca minik öğrenci İrem Sıla Duman'ın İstiklal marşının 10 kıtasını ezbere okuması herkesin takdirini kazandı. Gecenin sonunda gelenlere Ak Parti Gençlik Kolları tarafından gecenin anısına Mehmet Akif Ersoy'un yazmış olduğu ‘Safahat’ adlı eseri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.