AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Giresun'da Neler Söyleyecek?

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 17.08.2024 - 13:18, Güncelleme: 17.08.2024 - 13:18 7181+ kez okundu.
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Giresun'da Neler Söyleyecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz, saat 14:00'da Giresun'da düzenleyeceği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunacak.
Toplantı, Yıldız Haber'in sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bugün Giresun'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, Yılmaz'ın yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. Giresun'daki siyasi gelişmelere dair önemli değerlendirmelerde bulunması beklenen Yılmaz'ın açıklamaları, yerel yönetimler ve bölge politikaları açısından büyük önem taşıyor. Toplantı, Yıldız Haber'in sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. facebook: https://www.facebook.com/bulancakyildizhaber.com.tr/ youtube: https://www.youtube.com/@yildizhabermedya
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz, saat 14:00'da Giresun'da düzenleyeceği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunacak.

Toplantı, Yıldız Haber'in sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bugün Giresun'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, Yılmaz'ın yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. Giresun'daki siyasi gelişmelere dair önemli değerlendirmelerde bulunması beklenen Yılmaz'ın açıklamaları, yerel yönetimler ve bölge politikaları açısından büyük önem taşıyor.

Toplantı, Yıldız Haber'in sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

facebook:
https://www.facebook.com/bulancakyildizhaber.com.tr/

youtube:
https://www.youtube.com/@yildizhabermedya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.