AK Parti Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti

SİYASET 21.07.2022 - 17:20, Güncelleme: 21.07.2022 - 17:20 4619+ kez okundu.
 

AK Parti Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlığında; AK Partili İl, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının katılımlarıyla Şebinkarahisar’da Temmuz Ayı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, yaptığı açıklamada, “Her ay değerli belediye başkanlarımız ve kıymetli ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek, ilimiz ve ilçelerimiz için yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. İlimizin gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. İl Başkanı Tatlı, toplantıya ev sahipliğini yapan Şebinkarahisar İlçe Başkanlığı olmak üzere katılımlarından dolayı tüm belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’nın başkanlığında; AK Partili İl, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının katılımlarıyla Şebinkarahisar’da Temmuz Ayı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, yaptığı açıklamada, “Her ay değerli belediye başkanlarımız ve kıymetli ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek, ilimiz ve ilçelerimiz için yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. İlimizin gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

İl Başkanı Tatlı, toplantıya ev sahipliğini yapan Şebinkarahisar İlçe Başkanlığı olmak üzere katılımlarından dolayı tüm belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.