‘Alınterimiz Fındık, Ferrero'ya peşkeş çekildi’

YAŞAM 12.08.2021 - 15:41, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:41 5129+ kez okundu.
 

‘Alınterimiz Fındık, Ferrero'ya peşkeş çekildi’

Fındık üreticisinin merakla beklediği 2021 sezonu fındık fiyatları nihayet açıklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık fiyatlarını açıkladı. Giresun fındık alım fiyatı kilogram başına 27 lira, levant kalite fındık içi ise 26,5 lira şeklinde belirlendi. Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan açıklanan fındık fiyatlarına adeta ateş püskürdü.  Başkan Kılıçaslan açıklamasında şunları söyledi; “27 Tl olarak açıklanan Fındık fiyatını %40 enflasyonla boğuşan insanımıza layık gördünüz. Milletimizin alın teri Ferrero’ya resmen peşkeş çekilmiş durumda. Bu fiyatı üreticimize reva görüp, adeta müjdeymiş gibi alkışlarla duyuranlara ve Ferrero ‘ya şimdi hayırlı olsun. Birileri kendi menfaatleri uğruna üreticinin alın teri ile çocukla oynar gibi oynuyor. Ama unutmayın ki Aklı, Emeği, Geçimi ve Geleceği ile oynadığınız bu millet sizlere gereken cevabı sandıkta artık tamam diyerek verecek, sizleri ve sizin gibileri tarihe gömecektir”  
Fındık üreticisinin merakla beklediği 2021 sezonu fındık fiyatları nihayet açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık fiyatlarını açıkladı. Giresun fındık alım fiyatı kilogram başına 27 lira, levant kalite fındık içi ise 26,5 lira şeklinde belirlendi.

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan açıklanan fındık fiyatlarına adeta ateş püskürdü. 

Başkan Kılıçaslan açıklamasında şunları söyledi; “27 Tl olarak açıklanan Fındık fiyatını %40 enflasyonla boğuşan insanımıza layık gördünüz. Milletimizin alın teri Ferrero’ya resmen peşkeş çekilmiş durumda. Bu fiyatı üreticimize reva görüp, adeta müjdeymiş gibi alkışlarla duyuranlara ve Ferrero ‘ya şimdi hayırlı olsun.

Birileri kendi menfaatleri uğruna üreticinin alın teri ile çocukla oynar gibi oynuyor. Ama unutmayın ki Aklı, Emeği, Geçimi ve Geleceği ile oynadığınız bu millet sizlere gereken cevabı sandıkta artık tamam diyerek verecek, sizleri ve sizin gibileri tarihe gömecektir”

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.