Anasınıfı öğrencilerine farkındalık eğitimi!

GÜNDEM 13.12.2023 - 21:05, Güncelleme: 14.12.2023 - 09:51 4533+ kez okundu.
 

Anasınıfı öğrencilerine farkındalık eğitimi!

Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, geçtiğimiz gün Bulancak Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.
Anasınıfı öğrencilerine farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen ziyarette, çocuklar ve dernek üyeleri bir araya gelerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, minik öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, “ Sabiha Raşit İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin derneğimize gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı mutluluk duyduk. Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak, bilinçlenmelerine katkı sunmaktan mutluluk duyduk. Minik öğrencimize eğitim yaşantılarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı. Anasınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdikleri ziyarette, Anasınıfı öğretmenleri Burcu Akkaya ve Leyla Cura’ya eşlik edenler arasında Sabiha Raşit İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Sara Baltacı Akdaş ile anasınıfı öğrencilerinin velileri yer aldı.
Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, geçtiğimiz gün Bulancak Engelliler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Anasınıfı öğrencilerine farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen ziyarette, çocuklar ve dernek üyeleri bir araya gelerek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, minik öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, “ Sabiha Raşit İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin derneğimize gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı mutluluk duyduk. Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak, bilinçlenmelerine katkı sunmaktan mutluluk duyduk. Minik öğrencimize eğitim yaşantılarında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.



Anasınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdikleri ziyarette, Anasınıfı öğretmenleri Burcu Akkaya ve Leyla Cura’ya eşlik edenler arasında Sabiha Raşit İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Sara Baltacı Akdaş ile anasınıfı öğrencilerinin velileri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.