Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları Trabzon'da düzenlenecek

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 12.07.2023 - 12:51, Güncelleme: 12.07.2023 - 13:03 3622+ kez okundu.
 

Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları Trabzon'da düzenlenecek

TRABZON (AA) - Trabzon'da Türkiye Cimnastik Federasyonu Yıldızlar Ligi grup maçları yapılacak.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Yomra Belediyesi Cimnastik Salonu'nda 12-16 Temmuz arasında Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeleri Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Yarışmaları (kız-erkek) grup maçları oynanacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nde 10 şehirden gelecek sporcuların müsabakaları 12-14 Temmuz'da, Doğu Karadeniz bölgesindeki 11 şehirden gelecek sporcuların müsabakaları ise 14-16 Temmuz'da Yomra Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek.  
TRABZON (AA) - Trabzon'da Türkiye Cimnastik Federasyonu Yıldızlar Ligi grup maçları yapılacak.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Yomra Belediyesi Cimnastik Salonu'nda 12-16 Temmuz arasında Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeleri Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Yarışmaları (kız-erkek) grup maçları oynanacak.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 10 şehirden gelecek sporcuların müsabakaları 12-14 Temmuz'da, Doğu Karadeniz bölgesindeki 11 şehirden gelecek sporcuların müsabakaları ise 14-16 Temmuz'da Yomra Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek.

 

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.