Aslan’ın klibine taraftarlardan yoğun ilgi

SPOR 24.07.2023 - 14:54, Güncelleme: 24.07.2023 - 15:01 4659+ kez okundu.
 

Aslan’ın klibine taraftarlardan yoğun ilgi

1926 Bulancakspor’un yeni transferi Ömercan Aslan’a ‘Bir Memleket Meselesi’ adı altında yapılan klip sosyal medyada beğeni aldı.
Kırmızı beyazlıların yaptığı klipte tecrübeli stoperin yuvasına dönüşünün anlatıldığı videoya taraftarlardan kısa sürede ilginç yorumlar geldi. Taraftarlar Aslan’a; ‘Savunma Bakanı’, ‘Ramos işine bak’, ‘Biz pimi çektik’, ‘3 Lig hayırlı olsun’, ‘Hoş geldin duvar’, ‘Evine hoş geldin altın kafa’ gibi yorumlar yapıldı. Ezel dizisinin Ramiz Dayı karakteri Tuncel Kurtiz’in dizideki bir sahnesinden alınan ses ile servis edilen klipte; ‘Hayatın kuralı bu yeğen… Ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı, nereye gidersen git yeğenim, şunu unutma; herkes gün olur evine geri döner’ ifadelerine yer verildi. Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Hemşehrimiz tecrübeli stoper Ömercan Aslan’a hoş geldin der, kırmızı beyazlı forma altında başarılar dileriz.
1926 Bulancakspor’un yeni transferi Ömercan Aslan’a ‘Bir Memleket Meselesi’ adı altında yapılan klip sosyal medyada beğeni aldı.

Kırmızı beyazlıların yaptığı klipte tecrübeli stoperin yuvasına dönüşünün anlatıldığı videoya taraftarlardan kısa sürede ilginç yorumlar geldi.

Taraftarlar Aslan’a; ‘Savunma Bakanı’, ‘Ramos işine bak’, ‘Biz pimi çektik’, ‘3 Lig hayırlı olsun’, ‘Hoş geldin duvar’, ‘Evine hoş geldin altın kafa’ gibi yorumlar yapıldı.

Ezel dizisinin Ramiz Dayı karakteri Tuncel Kurtiz’in dizideki bir sahnesinden alınan ses ile servis edilen klipte; ‘Hayatın kuralı bu yeğen… Ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı, nereye gidersen git yeğenim, şunu unutma; herkes gün olur evine geri döner’ ifadelerine yer verildi.

Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Hemşehrimiz tecrübeli stoper Ömercan Aslan’a hoş geldin der, kırmızı beyazlı forma altında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.