BAKAN KURUM, BULANCAK’A GELDİ

GÜNDEM 04.09.2020 - 15:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3582+ kez okundu.
 

BAKAN KURUM, BULANCAK’A GELDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bulancak’ta bir dizi incelemelerde bulundu.
Sel afeti nedeniyle 22 Ağustos’tan bu yana Giresun’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bulancak’ta da bir dizi incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Bulancak Belediyesi hizmet binası inşaatını inceleyen Bakan Kurum, ardından ziyaret ettiği Bulancak Belediyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bulancak Gazi Ortaokulunu da gezen Bakan Kurum, Okul Müdürü Rıfat Özdemir’den bilgi aldı. Bilindiği üzere Gazi Ortaokulu için daha önce yapılan haberler üzerine Özel İdare tarafından bir heyet gönderilmiş ve bir rapor tutulmuştu.Güzelyalı Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutlarını da inceleyen Bakan Kurum, burada da yetkililer tarafından çalışmalarla ilgili bilgilendirildi. Kurum'a incelemeleri sırasında, Giresun Valisi Enver Ünlü ile AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın eşlik etti.        
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bulancak’ta bir dizi incelemelerde bulundu.

Sel afeti nedeniyle 22 Ağustos’tan bu yana Giresun’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bulancak’ta da bir dizi incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden Bulancak Belediyesi hizmet binası inşaatını inceleyen Bakan Kurum, ardından ziyaret ettiği Bulancak Belediyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bulancak Gazi Ortaokulunu da gezen Bakan Kurum, Okul Müdürü Rıfat Özdemir’den bilgi aldı. Bilindiği üzere Gazi Ortaokulu için daha önce yapılan haberler üzerine Özel İdare tarafından bir heyet gönderilmiş ve bir rapor tutulmuştu.Güzelyalı Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutlarını da inceleyen Bakan Kurum, burada da yetkililer tarafından çalışmalarla ilgili bilgilendirildi.

Kurum'a incelemeleri sırasında, Giresun Valisi Enver Ünlü ile AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.