‘Baş ve boyundaki kitleler ihmale gelmez’

SAĞLIK 25.08.2022 - 16:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:12 7635+ kez okundu.
 

‘Baş ve boyundaki kitleler ihmale gelmez’

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptığı başarılı operasyonlar ile hastalara güven veriyor.
  Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 98 yaşında S.K ‘nın 6 ay önce başlayan ve hızla ilerleyen burun ve elmacık kemiğini kapsayan ayrıca göze uzanan kanserli doku KBB Anabilim Dalından Prof.Dr. Devrim Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Yonca Çoluk, Arş.Gör.Dr. Emre Koçak, Arş.Gör. Dr. Esra Yabir ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Başak Karasu tarafından başarılı bir operasyon ile tamamen temizlendi. Oluşan defekt ise greft ve flepler ile onarıldı. Hastamız şifa ile taburcu edilerek takibe alındı. Baş ve boyundaki hızlı büyüyen renk değiştiren kitleler ihmal edilmemeli kulak burun boğaz hekiminin tarafından değerlendirilmesi elzemdir. Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı başarılarından dolayı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları kliniğini ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Başak Karasu'ya teşekkür etti.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptığı başarılı operasyonlar ile hastalara güven veriyor.

 

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 98 yaşında S.K ‘nın 6 ay önce başlayan ve hızla ilerleyen burun ve elmacık kemiğini kapsayan ayrıca göze uzanan kanserli doku KBB Anabilim Dalından Prof.Dr. Devrim Bektaş, Dr. Öğr. Üyesi Yonca Çoluk, Arş.Gör.Dr. Emre Koçak, Arş.Gör. Dr. Esra Yabir ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Başak Karasu tarafından başarılı bir operasyon ile tamamen temizlendi. Oluşan defekt ise greft ve flepler ile onarıldı. Hastamız şifa ile taburcu edilerek takibe alındı.

Baş ve boyundaki hızlı büyüyen renk değiştiren kitleler ihmal edilmemeli kulak burun boğaz hekiminin tarafından değerlendirilmesi elzemdir.

Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı başarılarından dolayı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları kliniğini ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Başak Karasu'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.