Başkan Görgülüoğlu: “Piraziz için hizmet üretmeye devam edeceğiz!”

GÜNDEM 12.12.2023 - 10:20, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:20 5120+ kez okundu.
 

Başkan Görgülüoğlu: “Piraziz için hizmet üretmeye devam edeceğiz!”

Piraziz Belediyesi beton yol, taş duvar, parke onarım çalışmalarını ilçe genelinde belirli plan ve program dâhilinde sürdürüyor.
Piraziz Belediyesi; beton yol çalışmaları kapsamında İlçenin Şıhkıran Mahallesinde 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdi Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu  yaptığı açıklamada " İlçemiz Şıhkıran Mahallemizde beton yol çalışmalarımız kapsamında 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdik. Güzel İlçemiz Piraziz için Gece gündüz, dur durak demeden büyük bir özveriyle çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımız belirli plan ve program dâhilinde devam edecek." dedi. Şıhkıran Mahallesinde gerçekleşen beton yol çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'na ve belediye personeline mahalle sakinleri adına teşekkür etti.
Piraziz Belediyesi beton yol, taş duvar, parke onarım çalışmalarını ilçe genelinde belirli plan ve program dâhilinde sürdürüyor.

Piraziz Belediyesi; beton yol çalışmaları kapsamında İlçenin Şıhkıran Mahallesinde 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdi

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu  yaptığı açıklamada " İlçemiz Şıhkıran Mahallemizde beton yol çalışmalarımız kapsamında 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdik. Güzel İlçemiz Piraziz için Gece gündüz, dur durak demeden büyük bir özveriyle çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Çalışmalarımız belirli plan ve program dâhilinde devam edecek." dedi.

Şıhkıran Mahallesinde gerçekleşen beton yol çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'na ve belediye personeline mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.