Başkan Şenlikoğlu’nun mahalle ziyaretleri sürüyor

YAŞAM 29.09.2023 - 12:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 12:08 4683+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu’nun mahalle ziyaretleri sürüyor

‘Çay Simit Sohbet tadında Giresun'da İşler Yolunda' mottosuyla mahalle toplantılarını gerçekleştiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, son olarak Kavaklar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi
Sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Şenlikoğlu, toplantıda yapılan ve planlanan hizmetleri de vatandaşlar ile paylaştı. Toplantı boyunca vatandaşlar istek ve taleplerini Başkan Şenlikoğlu'na iletirken, Şenlikoğlu da ilgili birim müdürlerine taleplerin kayıt altına alınması ve planlama yapılarak sorunların giderilmesi talimatını verdi. 28 mahallenin tamamını kucakladıklarını, hizmet gitmeyen nokta bırakmayana kadar hizmete devam edeceklerini ve 4,5 yılda Cumhuriyet Tarihinin en büyük hizmet seferberliğini gerçekleştirerek Giresun'a yaklaşık 2 Milyar TL'yi aşkın yatırım yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimiz ile buluşarak onların istek ve önerilerini aldık. Şehrimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve el ele vererek şehrimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi. Mahalle sakinleri ise, gerek mahallelerine yapılan hizmetlerden, gerekse ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti. HABER: GİRESUN BELEDİYESİ
‘Çay Simit Sohbet tadında Giresun'da İşler Yolunda' mottosuyla mahalle toplantılarını gerçekleştiren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, son olarak Kavaklar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Şenlikoğlu, toplantıda yapılan ve planlanan hizmetleri de vatandaşlar ile paylaştı.

Toplantı boyunca vatandaşlar istek ve taleplerini Başkan Şenlikoğlu'na iletirken, Şenlikoğlu da ilgili birim müdürlerine taleplerin kayıt altına alınması ve planlama yapılarak sorunların giderilmesi talimatını verdi.

28 mahallenin tamamını kucakladıklarını, hizmet gitmeyen nokta bırakmayana kadar hizmete devam edeceklerini ve 4,5 yılda Cumhuriyet Tarihinin en büyük hizmet seferberliğini gerçekleştirerek Giresun'a yaklaşık 2 Milyar TL'yi aşkın yatırım yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimiz ile buluşarak onların istek ve önerilerini aldık. Şehrimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve el ele vererek şehrimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle sakinleri ise, gerek mahallelerine yapılan hizmetlerden, gerekse ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

HABER: GİRESUN BELEDİYESİ

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.