Başkan Yılmaz, koltuğu tekrar devir aldı

SPOR 08.08.2023 - 11:54, Güncelleme: 08.08.2023 - 11:54 4925+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz, koltuğu tekrar devir aldı

Giresun Süper Amatör Kümede mücadele eden Bulancak temsilcisi Ali Durağı Gençlikspor’da sezon öncesi yeni yönetim belirlendi.
2020 – 2021 futbol sezonunda Ali Durağı Gençlikspor’un Başkanlığını yürüten Tuncay Yılmaz, 2023 – 2024 sezonu için tekrar başkanlık koltuğuna geçti. Kulüp Başkanı Tuncay Yılmaz ekibini oluşturdu; As Başkan Caner Can Aydın, Başkan Vekili Hayri Yılmaztürk, Başkan Yardımcısı Şenol Usta, Genel Sekreter Kadir Akgün, Sayman Bayram Türkmen, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Ustahüseyin, Genel Kaptan Tuncay Gökdemir, Basın Sözcüsü Mahmut Ali Bektaş, Mali İşler Sorumlusu Tolga Yıldız, Stadyum Sorumlusu Muhammer Ustahüseyin, Taraftar Sorumlusu Selçuk Şahin, Altyapı  Sorumlusu Furkan Himtaş, Kulüp Müdürü Ahmet Arslan, Onursal Başkan Necati İbrahim Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Getmez ve Tesis Sorumlusu Muhammet Bülent Sarıgül Gazetemizi ziyaret eden Başkan Yılmaz yeni sezon için konuştu: "Yeni sezonda yeni ekibimiz ile hedefimiz şampiyonluk. Transfer çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak hepimiz aynı vizyonu paylaşıyoruz. Bu kulübün büyüklüğüne yakışır bir performans sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.
Giresun Süper Amatör Kümede mücadele eden Bulancak temsilcisi Ali Durağı Gençlikspor’da sezon öncesi yeni yönetim belirlendi.

2020 – 2021 futbol sezonunda Ali Durağı Gençlikspor’un Başkanlığını yürüten Tuncay Yılmaz, 2023 – 2024 sezonu için tekrar başkanlık koltuğuna geçti.

Kulüp Başkanı Tuncay Yılmaz ekibini oluşturdu; As Başkan Caner Can Aydın, Başkan Vekili Hayri Yılmaztürk, Başkan Yardımcısı Şenol Usta, Genel Sekreter Kadir Akgün, Sayman Bayram Türkmen, Futbol Şube Sorumlusu Sinan Ustahüseyin, Genel Kaptan Tuncay Gökdemir, Basın Sözcüsü Mahmut Ali Bektaş, Mali İşler Sorumlusu Tolga Yıldız, Stadyum Sorumlusu Muhammer Ustahüseyin, Taraftar Sorumlusu Selçuk Şahin, Altyapı  Sorumlusu Furkan Himtaş, Kulüp Müdürü Ahmet Arslan, Onursal Başkan Necati İbrahim Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Getmez ve Tesis Sorumlusu Muhammet Bülent Sarıgül

Gazetemizi ziyaret eden Başkan Yılmaz yeni sezon için konuştu: "Yeni sezonda yeni ekibimiz ile hedefimiz şampiyonluk. Transfer çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak hepimiz aynı vizyonu paylaşıyoruz. Bu kulübün büyüklüğüne yakışır bir performans sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.