Bayramda tüm otoparklar ücretsiz!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 13.06.2024 - 16:59, Güncelleme: 13.06.2024 - 17:05 2234 kez okundu.
 

Bayramda tüm otoparklar ücretsiz!

Bulancak Belediyesi Haziran ayı meclisinde görüşülen ve Tarife Komisyonuna havale edilen; Şehit Yakınları, Gaziler ve Engellilere yönelik otopark indirimi teklifi 13 Haziran Perşembe yapılan meclis oturumunda oybirliği ile kabul edildi.
Alınan kararla, Bulancak Belediyesine bağlı tüm otoparklarda; birinci derece Şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar yüzde 50 indirimli faydalanacaklar. Bayramda tüm otoparklar ücretsiz Yine Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatı ile Kurban Bayramı dolayısıyla tüm otoparklar ücretsiz olacak. Vatandaşlar Kurban bayramı süresince 4 gün tüm otoparkları ücretsiz olarak kullanabilecekler. Mezarlıklarda çay ve su, Başkan Sıbıç’tan! Öte yandan Bulancak Belediyesi Kurban Bayramı öncesi şehir mezarlıklarında bakım ve temizlik çalışmaları yapmaya başladı. Belediye ekipleri tarafından, yakınlarını kaybedenlerin daha huzurlu bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda bulunan yabani otlar kesilerek temizleniyor. Yine Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatı ile arefe günü dahil bayram sürecinde kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çay ve su ikramı yapılacağı açıklandı.  
Bulancak Belediyesi Haziran ayı meclisinde görüşülen ve Tarife Komisyonuna havale edilen; Şehit Yakınları, Gaziler ve Engellilere yönelik otopark indirimi teklifi 13 Haziran Perşembe yapılan meclis oturumunda oybirliği ile kabul edildi.

Alınan kararla, Bulancak Belediyesine bağlı tüm otoparklarda; birinci derece Şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar yüzde 50 indirimli faydalanacaklar.

Bayramda tüm otoparklar ücretsiz

Yine Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatı ile Kurban Bayramı dolayısıyla tüm otoparklar ücretsiz olacak. Vatandaşlar Kurban bayramı süresince 4 gün tüm otoparkları ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Mezarlıklarda çay ve su, Başkan Sıbıç’tan!

Öte yandan Bulancak Belediyesi Kurban Bayramı öncesi şehir mezarlıklarında bakım ve temizlik çalışmaları yapmaya başladı.

Belediye ekipleri tarafından, yakınlarını kaybedenlerin daha huzurlu bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklarda bulunan yabani otlar kesilerek temizleniyor. Yine Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatı ile arefe günü dahil bayram sürecinde kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çay ve su ikramı yapılacağı açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.