Belediye başkan adayı, pazarda halkla iç içe

GÜNDEM 23.01.2024 - 15:36, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:00 4643+ kez okundu.
 

Belediye başkan adayı, pazarda halkla iç içe

Bulancak Zafer Partisi Belediye Başkan adayı Rıdvan Yavuz, Salı pazarında vatandaşlara hem hizmet veriyor hem de oylarını istiyor.
Bulancak’ın en genç belediye başkan adayı olan Rıdvan Yavuz, Babası Telat Yavuz ve Abisi Yüksel Yavuz ile birlikte Salı Pazarı’nda vatandaşların nabzını tutuyor. Müşterilerine bir yandan hizmet verirken bir yandan da oy isteyen Yavuz, “Süper markete değil pazara gelin, Şatafata değil özveriye oy verin!” diyerek, vatandaşlara sesleniyor. Rıdvan Yavuz, “Gördüğünüz gibi bizim çalışmaktan başka şansımız yok. Eskiden kilo kilo alınan meyveler şimdi yarım yarım satılıyor. Biz vatandaşın midesiyiz. Gerçek yaşam burada. Güllük gülistanlık bir durum yok. Halkımızın durumu ortada, hizmet ortada. Pazarı gezerseniz esnafında vatandaşın da durumunu görürsünüz. Yağmur çamur demeden biz burada vatandaşa hizmet veriyoruz ama başımızı kapatacak bir tentemiz bile yok. Belediye başkanı olursam Bulancak’ı değiştirmeye pazardan başlayacağım.” Sözleriyle bir yandan çalışmaya bir yandan da vatandaşlardan oy istiyor.    
Bulancak Zafer Partisi Belediye Başkan adayı Rıdvan Yavuz, Salı pazarında vatandaşlara hem hizmet veriyor hem de oylarını istiyor.

Bulancak’ın en genç belediye başkan adayı olan Rıdvan Yavuz, Babası Telat Yavuz ve Abisi Yüksel Yavuz ile birlikte Salı Pazarı’nda vatandaşların nabzını tutuyor.

Müşterilerine bir yandan hizmet verirken bir yandan da oy isteyen Yavuz, “Süper markete değil pazara gelin, Şatafata değil özveriye oy verin!” diyerek, vatandaşlara sesleniyor.

Rıdvan Yavuz, “Gördüğünüz gibi bizim çalışmaktan başka şansımız yok. Eskiden kilo kilo alınan meyveler şimdi yarım yarım satılıyor. Biz vatandaşın midesiyiz. Gerçek yaşam burada. Güllük gülistanlık bir durum yok. Halkımızın durumu ortada, hizmet ortada. Pazarı gezerseniz esnafında vatandaşın da durumunu görürsünüz.

Yağmur çamur demeden biz burada vatandaşa hizmet veriyoruz ama başımızı kapatacak bir tentemiz bile yok. Belediye başkanı olursam Bulancak’ı değiştirmeye pazardan başlayacağım.” Sözleriyle bir yandan çalışmaya bir yandan da vatandaşlardan oy istiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.