BELEDİYE MANİSA’LI ÇİFTÇİLERİN HASAT ÖNCESİ VE SONRASI HEP YANINDA

EKONOMİ 10.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 10.12.2023 - 15:43 5136+ kez okundu.
 

BELEDİYE MANİSA’LI ÇİFTÇİLERİN HASAT ÖNCESİ VE SONRASI HEP YANINDA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hasat için toprağını işleyen tarım emekçilerini ziyaret ederek, koruyucu malzeme dağıttı.
Selendi, Turgutlu, Gölmarmara, Gördes, Salihli, Alaşehir ve Köprübaşı ilçelerinde üreticileri ziyaret eden ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, tarım sektöründe çalışan emekçilere yönelik olarak başlatılan koruyucu malzeme dağıtımı kapsamında, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi, Turgutlu, Gölmarmara, Gördes, Salihli, Alaşehir ve Köprübaşı ilçelerinde hasat yapan tarım emekçilerini ziyaret etti. Çiftçilere, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten heyet, tarım emekçilerinin iş sırasında kullanacağı plastik sepet, bez çanta, eldiven, toz maskesi, şapka, bere, yağmurluk ve gözlükten oluşan koruyucu malzemeleri teslim ettiler.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hasat için toprağını işleyen tarım emekçilerini ziyaret ederek, koruyucu malzeme dağıttı.

Selendi, Turgutlu, Gölmarmara, Gördes, Salihli, Alaşehir ve Köprübaşı ilçelerinde üreticileri ziyaret eden ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, tarım sektöründe çalışan emekçilere yönelik olarak başlatılan koruyucu malzeme dağıtımı kapsamında, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi, Turgutlu, Gölmarmara, Gördes, Salihli, Alaşehir ve Köprübaşı ilçelerinde hasat yapan tarım emekçilerini ziyaret etti.

Çiftçilere, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten heyet, tarım emekçilerinin iş sırasında kullanacağı plastik sepet, bez çanta, eldiven, toz maskesi, şapka, bere, yağmurluk ve gözlükten oluşan koruyucu malzemeleri teslim ettiler.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.