Brandley Kuwas milli takıma davet edildi!

SPOR 10.10.2023 - 15:46, Güncelleme: 10.10.2023 - 15:46 16157+ kez okundu.
 

Brandley Kuwas milli takıma davet edildi!

Giresunsporlu kanat oyuncusu Brandley Kuwas’a ülkesi Curaçao’dan milli takım daveti geldi.
Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Brandley Kuwas ülkesi Curaçao'nun 13 Ekim 2023 tarihinde Panama ve 17 Ekim 2023 tarihinde Trinidad Tobago ile oynayacağı milli maçlar için ülkesinin milli takım kadrosuna davet edilmiştir. Oyuncumuzu tebrik ediyor, görev alacağı maçlarda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Kuwas, geçtiğimiz aylarda da ülkesinin milli takımına davet edilmiş ve oynanan iki maça da ilk 11'de başlamıştı.
Giresunsporlu kanat oyuncusu Brandley Kuwas’a ülkesi Curaçao’dan milli takım daveti geldi.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Brandley Kuwas ülkesi Curaçao'nun 13 Ekim 2023 tarihinde Panama ve 17 Ekim 2023 tarihinde Trinidad Tobago ile oynayacağı milli maçlar için ülkesinin milli takım kadrosuna davet edilmiştir. Oyuncumuzu tebrik ediyor, görev alacağı maçlarda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kuwas, geçtiğimiz aylarda da ülkesinin milli takımına davet edilmiş ve oynanan iki maça da ilk 11'de başlamıştı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.