Bu başarı hepimizin

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2015 - 23:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2547+ kez okundu.
 

Bu başarı hepimizin

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ilçe divan toplantısı İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığında düzenlendi.
Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akoğlu, 1 Kasım seçimlerinde teşkilat üyelerinin girilmedik ev bırakmadığını kaydederek yüzde 65'lik başarı nedeni ile yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Sorumluluklarının büyük olduğunu dile getiren Başkan Akoğlu, "Yönetim olarak sorumluluğumuz çok büyük. Seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Teşkilatımız tüm gayreti ile çalıştı. Seçim bitti ama bizlerin çalışması bitmedi. İlçemiz için daha çok çalışmamız lazım. Amacımız ilçemizde eksik sorunları çözerek, hükümetimizin destekleri ile gerekeni yapmak" dedi.  
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ilçe divan toplantısı İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığında düzenlendi.

Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akoğlu, 1 Kasım seçimlerinde teşkilat üyelerinin girilmedik ev bırakmadığını kaydederek yüzde 65'lik başarı nedeni ile yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.

Sorumluluklarının büyük olduğunu dile getiren Başkan Akoğlu, "Yönetim olarak sorumluluğumuz çok büyük. Seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Teşkilatımız tüm gayreti ile çalıştı. Seçim bitti ama bizlerin çalışması bitmedi. İlçemiz için daha çok çalışmamız lazım. Amacımız ilçemizde eksik sorunları çözerek, hükümetimizin destekleri ile gerekeni yapmak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.