Bulancak, Cenap Taner'e emanet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2015 - 22:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2773+ kez okundu.
 

Bulancak, Cenap Taner'e emanet

Teknik Direktör Burhan Akcan ile yollarını ayıran 1926 Bulancakspor takımın başına başarılı teknik adam Cenap Taner'i getirdi.
Dün Bulancak'a gelen Taner, takımın başına geçerek, hafta sonu deplasmanda oynanacak Termespor maçı öncesi takımı idmana çıkardı. Bulancak Ek sahada takıma idman yaptıran Taner, Bulancakspor'un iyi bir takım olduğunu ve ligin sonunda hedefe ulaşılması için herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için sıkı bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Cenap Taner kimdir? 1967 Ankara doğumlu. Çubukspor,Beypazarıspor ve Niğdespor formaları giyen Cenap Taner Çubukspor, Kastamonuspor, Demir Çelik Divriğispor, Ankara Demirspor, Bulancakspor, Yeni Mahalle Belediyespor, Bozöyükspor, 1930 Bafraspor ve Çankırıspor’da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Cenap Taner Düzcespor eski teknik direktörlerinden Sedat Gezer ile birlikte çalıştı. (Sedat Gezer 2008 yılında Bafraspor kulüp lokalinde öldürülmüştü) 2005-2007 yıllarında Bulancakspor yardımcı antrenörlüğü’de yapan Cenap Taner evli bir kız çocuğu babası.
Teknik Direktör Burhan Akcan ile yollarını ayıran 1926 Bulancakspor takımın başına başarılı teknik adam Cenap Taner'i getirdi.

Dün Bulancak'a gelen Taner, takımın başına geçerek, hafta sonu deplasmanda oynanacak Termespor maçı öncesi takımı idmana çıkardı. Bulancak Ek sahada takıma idman yaptıran Taner, Bulancakspor'un iyi bir takım olduğunu ve ligin sonunda hedefe ulaşılması için herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için sıkı bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Cenap Taner kimdir?

1967 Ankara doğumlu. Çubukspor,Beypazarıspor ve Niğdespor formaları giyen Cenap Taner Çubukspor, Kastamonuspor, Demir Çelik Divriğispor, Ankara Demirspor, Bulancakspor, Yeni Mahalle Belediyespor, Bozöyükspor, 1930 Bafraspor ve Çankırıspor’da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Cenap Taner Düzcespor eski teknik direktörlerinden Sedat Gezer ile birlikte çalıştı. (Sedat Gezer 2008 yılında Bafraspor kulüp lokalinde öldürülmüştü) 2005-2007 yıllarında Bulancakspor yardımcı antrenörlüğü’de yapan Cenap Taner evli bir kız çocuğu babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.