Bulancak’lı Yazar Telli ikinci kitabını çıkardı

YAŞAM 24.07.2023 - 16:55, Güncelleme: 24.07.2023 - 16:55 4556+ kez okundu.
 

Bulancak’lı Yazar Telli ikinci kitabını çıkardı

Ankara’da oturan Emekli öğretmen aynı zamanda Tebeşir Tiyatrosu yönetmeni Göktan Güçlü’nün öğretmeni Bulancak’lı Yazar Günseli Telli ‘Hayatın Gün(sel)cesi isimli ikinci romanını okuyucularla buluşturdu.
"Yaş yetmiş iş bitmiş" sözünü ilk kitabı "Sevginin Gün(sel)cesi"yle yerle bir etmişti Günsel Öğretmen. Bu kitabında yine taşıdığı sevgileri çeşitlendirdi, masal yaptı ve gelecek nesillere, çocuklarına, torunlarına masal gibi sevgiyi anlattı. Geçmişten geleceğe, yaşadıklarını örnekleyerek ışık tuttu. Yazar gazetemize yaptığı açıklamada;’’Kitabın konusu yaşadıklarım anıları bugünkü yaşantımızda birleştirerek torunlarıma nasihatler ediyorum.Hayata dair bildiklerim,yaşadıklarım,örneklediklerim.Bu kitabım Karina  kitapevinden çıktı.İnternetten satışı yapılıyor. Bende imzalı satıyorum.185 TL fiyatı,ama ben kargo dahil 130 TL  imzalı gönderiyorum.Kitabım 440 sayfa.’’dedi.Ayrıca ilk yazdığı roman Sevginin Gün(sel)cesi hakkında ise: Özetle, yaşamak için zaman, mekân ve imkân olması gerektiğini ve mekânın da zamanın da imkânın da sevgiyle yaratıldığını her satırda vurguluyor. Şöyle ki; yaşamak bir zaman dilimine hayatı sığdırmaktır. Bu zaman dilimi, şimdi buradaydı, aaa... artık yok, denecek kadar kısa da sürebilir, uzunca bir hayat da olabilir. Ömür, doğumla ölüm arasında kalan zamandır, kısa veya uzun olması önemli değil, mühim olan, ikisi arasındaki zamanı değerlendirmek ve zamanı boşa harcamamaktır. Zaman kıymetlidir, geri alınmaz. Bir kere daha o an yaşanmaz. Bu zaman dilimini geçirmek için mekân yaratmak gerekiyor. Mekânı güzel kılmak da seven insanların elindedir. Yaşadığın yer sırça köşk, konak olur, yaşadığın yer küçük bir kulübe de olabilir. Mekânının içini dolduranlar sevgiyle yol almayı bilirlerse hayat hep güzel olur. Kötülüklerden iyilikler çıkarmanın ustası olur. İmkân ise, okuyarak, çalışarak, dürüstçe, düzgün yol alarak yaratılıyor. Vakit boşa geçmemeli.  Kaderin boynumuzda bıraktığı halkalardan kurtulmak için sevmeliyiz, ben değil, biz olarak çok sevmeliyiz. Bu kitabın özeti, yaşamak sevgidir, sevgi, insanlık için huzurdur. Sevgiyle her zor yenilir. Sevince samanlık seyran olur, karanlıklar da ışık... Biz sevdikçe aydınlanacak bu dünya ve insanlar huzur bulacak.’’diyerek sözlerini tamamladı.  
Ankara’da oturan Emekli öğretmen aynı zamanda Tebeşir Tiyatrosu yönetmeni Göktan Güçlü’nün öğretmeni Bulancak’lı Yazar Günseli Telli ‘Hayatın Gün(sel)cesi isimli ikinci romanını okuyucularla buluşturdu.

"Yaş yetmiş iş bitmiş" sözünü ilk kitabı "Sevginin Gün(sel)cesi"yle yerle bir etmişti Günsel Öğretmen. Bu kitabında yine taşıdığı sevgileri çeşitlendirdi, masal yaptı ve gelecek nesillere, çocuklarına, torunlarına masal gibi sevgiyi anlattı. Geçmişten geleceğe, yaşadıklarını örnekleyerek ışık tuttu. Yazar gazetemize yaptığı açıklamada;’’Kitabın konusu yaşadıklarım anıları bugünkü yaşantımızda birleştirerek torunlarıma nasihatler ediyorum.Hayata dair bildiklerim,yaşadıklarım,örneklediklerim.Bu kitabım Karina  kitapevinden çıktı.İnternetten satışı yapılıyor. Bende imzalı satıyorum.185 TL fiyatı,ama ben kargo dahil 130 TL  imzalı gönderiyorum.Kitabım 440 sayfa.’’dedi.Ayrıca ilk yazdığı roman Sevginin Gün(sel)cesi hakkında ise:

Özetle, yaşamak için zaman, mekân ve imkân olması gerektiğini ve mekânın da zamanın da imkânın da sevgiyle yaratıldığını her satırda vurguluyor. Şöyle ki; yaşamak bir zaman dilimine hayatı sığdırmaktır. Bu zaman dilimi, şimdi buradaydı, aaa... artık yok, denecek kadar kısa da sürebilir, uzunca bir hayat da olabilir. Ömür, doğumla ölüm arasında kalan zamandır, kısa veya uzun olması önemli değil, mühim olan, ikisi arasındaki zamanı değerlendirmek ve zamanı boşa harcamamaktır. Zaman kıymetlidir, geri alınmaz. Bir kere daha o an yaşanmaz. Bu zaman dilimini geçirmek için mekân yaratmak gerekiyor. Mekânı güzel kılmak da seven insanların elindedir. Yaşadığın yer sırça köşk, konak olur, yaşadığın yer küçük bir kulübe de olabilir. Mekânının içini dolduranlar sevgiyle yol almayı bilirlerse hayat hep güzel olur. Kötülüklerden iyilikler çıkarmanın ustası olur. İmkân ise, okuyarak, çalışarak, dürüstçe, düzgün yol alarak yaratılıyor. Vakit boşa geçmemeli.

 Kaderin boynumuzda bıraktığı halkalardan kurtulmak için sevmeliyiz, ben değil, biz olarak çok sevmeliyiz. Bu kitabın özeti, yaşamak sevgidir, sevgi, insanlık için huzurdur. Sevgiyle her zor yenilir. Sevince samanlık seyran olur, karanlıklar da ışık... Biz sevdikçe aydınlanacak bu dünya ve insanlar huzur bulacak.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.