Bulancak'ta denize girmek yasaklandı

ASAYİŞ 11.07.2023 - 21:22, Güncelleme: 11.07.2023 - 21:22 5348+ kez okundu.
 

Bulancak'ta denize girmek yasaklandı

Cumartesi akşamı başlayan ve şehir merkezindeki derelerin de taşmasına neden olan aşırı yağışlar nedeniyle Bulancak'ta denize girmek yasaklandı.
Çarşamba ve Perşembe günlerini kapsayacağı öğrenilen yasakların Jandarma ve Emniyet ekipleri tarafından kontrol edileceği öğrenildi. Yağışların ardından Bulancak Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak olağanüstü bir karar aldı. Alınan bilgiye göre Bulancak Kaymakam vekili Kezban Yerlikaya Akpınar başkanlığında toplanan Bulancak Hıfzıssıhha Kurulunda alınan kararda şu ifadeler yer aldı; "İlçemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle deniz suyu kalitesi olumsuz yönde etkilenebileceğinden halk sağlığının korunması, bulaşıcı ve salgın hastalıkların önlenmesi amacıyla; İlçemiz genelindeki yüzme alanlarında 12.07.2023 Çarşamba ve 13.07.2023 Perşembe günleri 2 (iki) gün süreyle denize girişlerin yasaklanmasına karar verilmiştir"
Cumartesi akşamı başlayan ve şehir merkezindeki derelerin de taşmasına neden olan aşırı yağışlar nedeniyle Bulancak'ta denize girmek yasaklandı.

Çarşamba ve Perşembe günlerini kapsayacağı öğrenilen yasakların Jandarma ve Emniyet ekipleri tarafından kontrol edileceği öğrenildi.

Yağışların ardından Bulancak Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak olağanüstü bir karar aldı.

Alınan bilgiye göre Bulancak Kaymakam vekili Kezban Yerlikaya Akpınar başkanlığında toplanan Bulancak Hıfzıssıhha Kurulunda alınan kararda şu ifadeler yer aldı; "İlçemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle deniz suyu kalitesi olumsuz yönde etkilenebileceğinden halk sağlığının korunması, bulaşıcı ve salgın hastalıkların önlenmesi amacıyla; İlçemiz genelindeki yüzme alanlarında 12.07.2023 Çarşamba ve 13.07.2023 Perşembe günleri 2 (iki) gün süreyle denize girişlerin yasaklanmasına karar verilmiştir"

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.