Bulancak’ta Vakfıkebir ekmeğine ilgi büyük

GÜNDEM 26.08.2023 - 10:37, Güncelleme: 26.08.2023 - 10:42 6950+ kez okundu.
 

Bulancak’ta Vakfıkebir ekmeğine ilgi büyük

Meşhur Trabzon Vakfıkebir Ekmeği satış noktası Bulancak’ta açıldı.
Bulancak Mahallesi Millet Caddesi yeni Belediye Binası karşısında açılan Vakfıkebir ekmeği satış noktası vatandaşların ilgi odağı oldu. Bir yiyenin bir daha yediği meşhur Vakfıkebir ekmeği kabuğunun kalınlığı ve gevrekliği, içinin yumuşaklığı ve lezzeti ile tanınır. Taş fırında pişirilen Vakfıkebir ekmeği uzun süre dayanabilen ve besleyici bir gıda olarak değerlidir. Yaklaşık olarak normal 8‘lik ekmekle eş değer olan Vakfıkebir ekmeği 45 lira, Yarım 4’lük ekmek ile eş değer olan ise 22.5 lira olarak tezgâhta yerini alıyor. Satış temsilcisi Sibel Akkaya gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Vakfıkebir ekmeği, Karadeniz bölgesinde üretilen ve Türkiye'nin en ünlü ekmek çeşitlerinden biri olan geleneksel bir ekmektir. Bu ekmek, yüksek kaliteli buğday unu, tuz, su ve doğal yaş mayadan oluşur. Haftanın 7 günü her sabah taze ve lezzetli ekmek satışımız ile Bulancaklı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz’ dedi. Hem kalite hem de fiyat açısından müşterilerin memnun olduklarını belirten Akkaya, ‘Hiçbir katkı maddesi içermemesi dolayısıyla vatandaşları bu ekmeği gönül rahatlığı ile tüketebileceklerini belirtti.
Meşhur Trabzon Vakfıkebir Ekmeği satış noktası Bulancak’ta açıldı.

Bulancak Mahallesi Millet Caddesi yeni Belediye Binası karşısında açılan Vakfıkebir ekmeği satış noktası vatandaşların ilgi odağı oldu.

Bir yiyenin bir daha yediği meşhur Vakfıkebir ekmeği kabuğunun kalınlığı ve gevrekliği, içinin yumuşaklığı ve lezzeti ile tanınır. Taş fırında pişirilen Vakfıkebir ekmeği uzun süre dayanabilen ve besleyici bir gıda olarak değerlidir. Yaklaşık olarak normal 8‘lik ekmekle eş değer olan Vakfıkebir ekmeği 45 lira, Yarım 4’lük ekmek ile eş değer olan ise 22.5 lira olarak tezgâhta yerini alıyor.

Satış temsilcisi Sibel Akkaya gazetemize yaptığı açıklamada; ‘ Vakfıkebir ekmeği, Karadeniz bölgesinde üretilen ve Türkiye'nin en ünlü ekmek çeşitlerinden biri olan geleneksel bir ekmektir. Bu ekmek, yüksek kaliteli buğday unu, tuz, su ve doğal yaş mayadan oluşur. Haftanın 7 günü her sabah taze ve lezzetli ekmek satışımız ile Bulancaklı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz’ dedi.

Hem kalite hem de fiyat açısından müşterilerin memnun olduklarını belirten Akkaya, ‘Hiçbir katkı maddesi içermemesi dolayısıyla vatandaşları bu ekmeği gönül rahatlığı ile tüketebileceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.