Bulancak'ta vatandaşlar üst geçit istiyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 18:07, Güncelleme: 19.09.2024 - 18:12 2732 kez okundu.
 

Bulancak'ta vatandaşlar üst geçit istiyor

Bulancak-Ordu istikametinde bulunan Pazarsuyu mevkiindeki vatandaşlar, güvenli geçiş sağlanabilmesi için üst geçit yapılmasını talep ediyor.
Duble otoyolun üzerinde yer alan Bulancak Oto Galericileri Sitesi ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) gibi iş merkezlerine ulaşım, toplu taşıma kullananlar için ciddi bir sorun haline geldi. Özellikle dolmuşla seyahat eden ve bu noktalardan inip karşıya geçmek ya da tekrar Ordu yönüne devam etmek isteyenler için hızla akan trafik büyük tehlike arz ediyor. Vatandaşlar Güvenli Geçiş İstiyor Bölgedeki vatandaşlar, karşıdan karşıya geçişlerin araçların yoğunluğu ve hız nedeniyle çok zor olduğunu belirtiyor. Özellikle yaşlı, engelli bireyler ve çocuklarla bu geçişlerin daha da zorlaştığını ifade eden vatandaşlar, en yakın üst geçidin Bulancak Adliyesi ve Piraziz yönünde olduğunu, bu mesafelerin de oldukça uzak olduğunu vurguladı. Pazarsuyu Köprüsü civarına yapılacak bir üst geçidin bu sorunu çözeceğini düşünen vatandaşlar, yetkililerden bu konuda bir adım atılmasını bekliyor. ‘Üst Geçit, Can Güvenliğini Sağlayacak’ Konuyla ilgili görüş bildiren bir vatandaş, “Araçlar çok hızlı geçiyor, karşıya geçmek imkânsız hale geliyor. Özellikle yağmurlu havalarda beklemek zorunda kalıyoruz ve bu da mağduriyetimizi artırıyor. Yetkililer bu talebimize kulak verip bu güzergahta bir üst geçit yapmalı. İnsan odaklı bir çözüm bekliyoruz” şeklinde konuştu. Pazarsuyu mevkiindeki vatandaşların güvenliği için acilen bir üst geçit yapılması gerektiği, bölgenin trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak yetkili makamlarca değerlendirilmesi bekleniyor.  
Bulancak-Ordu istikametinde bulunan Pazarsuyu mevkiindeki vatandaşlar, güvenli geçiş sağlanabilmesi için üst geçit yapılmasını talep ediyor.

Duble otoyolun üzerinde yer alan Bulancak Oto Galericileri Sitesi ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) gibi iş merkezlerine ulaşım, toplu taşıma kullananlar için ciddi bir sorun haline geldi. Özellikle dolmuşla seyahat eden ve bu noktalardan inip karşıya geçmek ya da tekrar Ordu yönüne devam etmek isteyenler için hızla akan trafik büyük tehlike arz ediyor.

Vatandaşlar Güvenli Geçiş İstiyor

Bölgedeki vatandaşlar, karşıdan karşıya geçişlerin araçların yoğunluğu ve hız nedeniyle çok zor olduğunu belirtiyor.

Özellikle yaşlı, engelli bireyler ve çocuklarla bu geçişlerin daha da zorlaştığını ifade eden vatandaşlar, en yakın üst geçidin Bulancak Adliyesi ve Piraziz yönünde olduğunu, bu mesafelerin de oldukça uzak olduğunu vurguladı.

Pazarsuyu Köprüsü civarına yapılacak bir üst geçidin bu sorunu çözeceğini düşünen vatandaşlar, yetkililerden bu konuda bir adım atılmasını bekliyor.

‘Üst Geçit, Can Güvenliğini Sağlayacak’

Konuyla ilgili görüş bildiren bir vatandaş, “Araçlar çok hızlı geçiyor, karşıya geçmek imkânsız hale geliyor. Özellikle yağmurlu havalarda beklemek zorunda kalıyoruz ve bu da mağduriyetimizi artırıyor. Yetkililer bu talebimize kulak verip bu güzergahta bir üst geçit yapmalı. İnsan odaklı bir çözüm bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Pazarsuyu mevkiindeki vatandaşların güvenliği için acilen bir üst geçit yapılması gerektiği, bölgenin trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak yetkili makamlarca değerlendirilmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.