Bulancak’tan seçim manzaraları!

GÜNDEM 15.05.2023 - 18:24, Güncelleme: 15.05.2023 - 18:24 5078+ kez okundu.
 

Bulancak’tan seçim manzaraları!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimleri Pazar günü saat 08.00’de başlayan oy verme işleminin 17.00’da tamamlanmasıyla gerçekleştirildi.
Kıyasıya bir rekabetin olduğu 14 Mayıs seçimlerinde seçmenler oylarını kullandıktan sonra, sayım işlemleri sırasında sandıklarda başkanlar, müşahitler ve görevlilerin haricinde kimse bulunmadı. Partilerden Bulancak’ta Milletvekili Adaylığına çıkan adaylar ve 27. Dönem Milletvekili Kadir Aydın oylarını Bulancak’ta kullandı. 27. Dönem Ak Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, CHP Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’nde, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Kahraman Öztürk İsmetpaşa Mahallesi’nde, İYİ Parti Milletvekili Adayı Kaya Yıldız ise Şemsettin Mahallesi’nde oylarını kullandı.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimleri Pazar günü saat 08.00’de başlayan oy verme işleminin 17.00’da tamamlanmasıyla gerçekleştirildi.

Kıyasıya bir rekabetin olduğu 14 Mayıs seçimlerinde seçmenler oylarını kullandıktan sonra, sayım işlemleri sırasında sandıklarda başkanlar, müşahitler ve görevlilerin haricinde kimse bulunmadı.

Partilerden Bulancak’ta Milletvekili Adaylığına çıkan adaylar ve 27. Dönem Milletvekili Kadir Aydın oylarını Bulancak’ta kullandı.

27. Dönem Ak Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, CHP Milletvekili Adayı Reşat Nuri Özdemir Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’nde, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Kahraman Öztürk İsmetpaşa Mahallesi’nde, İYİ Parti Milletvekili Adayı Kaya Yıldız ise Şemsettin Mahallesi’nde oylarını kullandı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.